Acil bakın lütfen….

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.798
699
Kızlar yarın iş görüşmem var. Fakat ben gebelik düşünüyorum. Yani bebeğim olmuyor şimdilik ama tedaviye başladım ufaktan. Sizce hiç işe başlamasam mı. Yoksa başlasammı. Eşim başlama zaten gebelik olacak Allah’ın izniyle kendini zora sokma diyor. Gebelikte geçte olabilir sonuçta bilmiyoruz diyorum. Kafam Çol karışık napalım ben şimdi 😢

Kızlar yarın iş görüşmem var. Fakat ben gebelik düşünüyorum. Yani bebeğim olmuyor şimdilik ama tedaviye başladım ufaktan. Sizce hiç işe başlamasam mı. Yoksa başlasammı. Eşim başlama zaten gebelik olacak Allah’ın izniyle kendini zora sokma diyor. Gebelikte geçte olabilir sonuçta bilmiyoruz diyorum. Kafam Çol karışık napalım ben şimdi 😢
Çalışan herkes anne olabiliyor bu bir engel değil. Dediğiniz gibi ne zaman olacağıda belli değil. Eğer gebeyken çalışmayı tercih etmem diyorsanız ve başlayacağınız iş bırakabileceğiniz bi iş ise çalışın.

Hamile olup çalışabilirsniz hamilelik çalışmaya engel değil ki ha diyosanız ben hamileyken çalışmıycam diye o zaman pat diye çıkabilceğiniz bi iş bakın hamileliğin ne zaman olucağı belli olmaz

Nasıl bı iş hamileliğiniz engel olur mu ağır bı iş mi masa başı mi eğer hamile olup işten cikacaksaniz yarı yolda birakmis olursunuz

Bence çalışman daha hayırlı olur…Hem kafan dağılır hem de ne zaman çocuk olacağı belli değil sonuçta…İleride zorlanırsan bırakırsın.

Canım eğer maddi açıdan bir sıkıntı içinde değilsen ve tüp bebek (ve ya tedavi ) döneminde ek olarak bir gelire ihtiyacın olmayacaksa ben bir arkadaş olarak çalışma derim.

X