Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Orta kulak da sikinti olunca bas donmesi mide bulantisi gibi tepkiler yapiyor. Bi ara bende de oldu kulak icin dr a gittim. Duymanda sikinti yok dedi !!! Neyse ben de daha ugrasmadim mesela. Ama orta kulaga baktirabilirsin mutlaka . Bu soylediklerin ona da benziyor.
Duzeltme. Yorumlari okumadan yorum yaptim. Arkadas soylemis zaten vertigo diye. Bende bundan bahsetmeye calisiyordum :)
Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere
Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere
Biraz önce de bana oldu. 2 sene öncesine kadar acillere gidiyordum olunca. Şimdi alıştım. Yorulduğumda, çok uyuduğumda, regl olduğumda, telefon ekranına çok baktığımda nadiren oluyor. Tansiyon bi an düşüyor sanırım.