- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya nasıl tarif etsem bilemedim ama boyle kafaniz genisliyor gibi mi oldu hani buyuyormus gibi...Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere
Evet ya sanki öyle oldu 2 saniye .tarfi zorYa nasıl tarif etsem bilemedim ama boyle kafaniz genisliyor gibi mi oldu hani buyuyormus gibi...
İNŞAllsh ağzın bal yesinBirşey olmaz canım allah aşkına nolacak korkma bu kadar bazen oturduktan sonra birden kalkınca da başın dönebilir vücudun kendini resetlemiştir birşey olmaz
EEG çekildi mi ?Norolaga gittim demistinizEvet ya sanki öyle oldu 2 saniye .tarfi zor
Çekildim temizEEG çekildi mi ?Norolaga gittim demistiniz
Orta kulak şeysi. Kızlar neydi bende de var.Tansiyonum normal çıktı .
Daha önce gecen sene ılmultu iki kere .nöroloğa falan da gittim bişey çıkmadı bugün çok üzüldüm stres yaptım ağladım ondan mı ki
O zaman korkacak birsey yoktur cnm...yani dusundugum sey degil en azindan..Çekildim temiz
İnşallah canım neyden şüphelendin bu arada! Allah korusunO zaman korkacak birsey yoktur cnm...yani dusundugum sey degil en azindan..
Olabilir ya kbb ye gitmek iyi fikirOrta kulak şeysi. Kızlar neydi bende de var.
Bas büyümesini Epilepsi olan bir yakinimdan duymustum....O zaman korkacak birsey yoktur cnm...yani dusundugum sey degil en azindan..
Benim başım aniden bir yöne dönünce, pat diye kalkınca oluyordu. Çok hızlı dönüyordu. KBB ye gidin. Geçmiş olsun.Olabilir ya kbb ye gitmek iyi fikir
Psikolojik olabilir.psikiyatra gidin.Çekildim temiz