• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın kızlar

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.015
3.013
133
37
Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere

Tansiyonum normal çıktı .

Daha önce gecen sene ılmultu iki kere .nöroloğa falan da gittim bişey çıkmadı bugün çok üzüldüm stres yaptım ağladım ondan mı ki

Şimdi otururken birden iki saniye süren bir baş ağırlaşması -dönmesi arası birşey oldu beynimde başına gelen var mu? Çok korktum daha önce de oldu geçti bi iki kere
Ya nasıl tarif etsem bilemedim ama boyle kafaniz genisliyor gibi mi oldu hani buyuyormus gibi...

Birşey olmaz canım allah aşkına nolacak korkma bu kadar bazen oturduktan sonra birden kalkınca da başın dönebilir vücudun kendini resetlemiştir birşey olmaz:D

Sen az önce de canım sıkkın diye konu açmıştin dimi profilinden tanıdım :)

Stresten oluyor bu durum takma kafana hiç bir şeyi
Allah korusun ilerde hastalık sahibi olursun
Insana ne yaparsa sinir stres yapar!!
Hıc bir şey senden değerli değil bunu unutma

Herşey gönlünce olsun canım :KK200:

Sacma ama ben sıcak yemek yedıgımde ıkı uc saniye bı basıma doneme geliyor ve bunu sık yasıyorum. Ama hıc doktora gitmedim sıcak yemege baglıyorum ben artık nıyeyse

Back