- 5 Aralık 2024
- 18
- 15
- 24
- Konu Sahibi beyaz kalp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi yapın bence testiniz pik şeklinde çıkmamış çünkü :) inşallah gönlünüzce olsunbugun regli günüm ovulasyon testim böyle cıktı böyle olup gebeliğini öğrenen varmı
Neden bu şekilde cikiyor acaba onu anlayamadım reglime 6 gün kaladan beri böyleGebelik testi yapın bence testiniz pik şeklinde çıkmamış çünkü :) inşallah gönlünüzce olsun
Yaaa teşekkür ederim varmı sizceHayırlı olsun
Kesinlikle bar kan ver biran önce hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsinYaaa teşekkür ederim varmı sizce
Ovulasyon testinde böyle olunca çıkıyor yani diymi gebe oluyorum. 6 gün önce kan verdim o zaman reglime 6 gün vardı 1.20 çıkmıştı doktor çok erken çıkmaz demişti bu ay jel ile denedik o yüzden çok umutluyum birde göğüs uclarim karardı ebe dediki var kesinlikle goguslerinden belli demişti ama korkuyorum negatif görmektenKesinlikle bar kan ver biran önce hayırlısı ile Allah kucağına almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşım. Bende yarın regl olmam gerekiyor. Yumurtlamadan sonraki 13.günüm regl olacakmışım gibi ufak ağrı var ama sürekli değil. Dün gece birden ovülasyon testi yaptım. İlk fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünde 2. Fotoğraftaki testleri yaptım hem kaset hep strip yaptım bugün yarın regl olmam gerekiyor.Ovulasyon testinde böyle olunca çıkıyor yani diymi gebe oluyorum. 6 gün önce kan verdim o zaman reglime 6 gün vardı 1.20 çıkmıştı doktor çok erken çıkmaz demişti bu ay jel ile denedik o yüzden çok umutluyum birde göğüs uclarim karardı ebe dediki var kesinlikle goguslerinden belli demişti ama korkuyorum negatif görmekten
Gebelik olabilir bence gebelik testi yapın 13.gün de çıkar varsaMerhaba arkadaşım. Bende yarın regl olmam gerekiyor. Yumurtlamadan sonraki 13.günüm regl olacakmışım gibi ufak ağrı var ama sürekli değil. Dün gece birden ovülasyon testi yaptım. İlk fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünde 2. Fotoğraftaki testleri yaptım hem kaset hep strip yaptım bugün yarın regl olmam gerekiyor.
Öyle mi dersiniz. Negatif çıkar diye bir panik var içimde . 13. Gün erken olmazmıGebelik olabilir bence gebelik testi yapın 13.gün de çıkar varsa
Hayır eğer tuttuysa 10.gün bile çıkıyorÖyle mi dersiniz. Negatif çıkar diye bir panik var içimde . 13. Gün erken olmazmı
Bu normal yani lh zaten vücutta hep var bu da zaten yumurtlama döneminde olmadığınızı gösterirbugun regli günüm ovulasyon testim böyle cıktı böyle olup gebeliğini öğrenen varmı
ee çünkü yumurtlama yok :) normal o sonuçNeden bu şekilde cikiyor acaba onu anlayamadım reglime 6 gün kaladan beri böyle
Normalde hiç bu şekilde olmadı daha öncede yaptım hep tek çizgi çıkıyordu ovulasyon testindeee çünkü yumurtlama yok :) normal o sonuç
Hele şükür arkadaşım beni anlayan ve benim gibi deneyen biri çıktı çok sevindim kimse doğru düzgün cevap vermiyor bunu anladım burda hep negatif düşünceler var seninkide pozitif duruyor o kadar çok araştırdım ki gebelik testlerinden önce ovulasyon gösterirmis HCG nin daha dusukmus mesela gösterimi bu şekilde olup çok öğrenen varmış sende umudunu yitirme Allah'ım inşallah ikimzdede vardırMerhaba arkadaşım. Bende yarın regl olmam gerekiyor. Yumurtlamadan sonraki 13.günüm regl olacakmışım gibi ufak ağrı var ama sürekli değil. Dün gece birden ovülasyon testi yaptım. İlk fotoğraftaki gibi çıktı. Bugünde 2. Fotoğraftaki testleri yaptım hem kaset hep strip yaptım bugün yarın regl olmam gerekiyor.
Evet vücutta lh var çok çok silik çıkıyor o zamanda benimki o kadar silik degilBu normal yani lh zaten vücutta hep var bu da zaten yumurtlama döneminde olmadığınızı gösterir
Arkadaslar kımse dogru durust cevap vermez cunku ovulasyon testı hıcbızaman hamılelıkle ılgılı bır kesınlık belırtemez,lh vucudumuzda dalgalanan bır hormondur ve adet olmaya yakın yukselır bıraz,tamamen pik çıksaydı o zaman hamılelık ıhtımalı kuvvetlenır,hamıle olup olmadıgınızı bılmek ıstıyorsanız tek yapabılecegınız test beta hcg testıdır.o yuzden kımse bısey diyemez,test yapıp sonucu oyle atarsanız o zaman herkes degerlendırme yapabılırHele şükür arkadaşım beni anlayan ve benim gibi deneyen biri çıktı çok sevindim kimse doğru düzgün cevap vermiyor bunu anladım burda hep negatif düşünceler var seninkide pozitif duruyor o kadar çok araştırdım ki gebelik testlerinden önce ovulasyon gösterirmis HCG nin daha dusukmus mesela gösterimi bu şekilde olup çok öğrenen varmış sende umudunu yitirme Allah'ım inşallah ikimzdede vardır
Ay inşallah. Şimdi daha öncede kullandım ben ovülasyon yumurtlama hiç görmemiştim . Ve reglden önce t çizgisi yok gibiydi. Flash ile bakıyordum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bende o kadar çok okudum ve hamileliğin böyle öğrenen gördüm ki umut ediyorum bebeğim benimledir seninkide seninledir inşallah.:) 2 güne gebelik alırım. bilmiyorum ne yapmalıyım.Hele şükür arkadaşım beni anlayan ve benim gibi deneyen biri çıktı çok sevindim kimse doğru düzgün cevap vermiyor bunu anladım burda hep negatif düşünceler var seninkide pozitif duruyor o kadar çok araştırdım ki gebelik testlerinden önce ovulasyon gösterirmis HCG nin daha dusukmus mesela gösterimi bu şekilde olup çok öğrenen varmış sende umudunu yitirme Allah'ım inşallah ikimzdede vardır
İnşallah balımmm rabbim güzel müjdeli var olduğunun haberlerini aldırsın demekki tek deneyen ben değilmişim insanlar sanki gebelik testiyle ovulasyon testinin ne olduğunu bilmiyormusum gibi yorumlar yaptı daha önce ben inanıyorum bilmiyorum HCG çok çabuk çıkmaya biliyormuş ama ovulasyon testi gosteriyomus mesela bir arkadaş yazmış ovulasyonlar böyle çıkıyordu gebelik negatif çıkıyordu reglim geçti sonra hamile olduğumu öğrendim demiş umut iste umudumu kaybetmiyorum sende kaybetmeAy inşallah. Şimdi daha öncede kullandım ben ovülasyon yumurtlama hiç görmemiştim . Ve reglden önce t çizgisi yok gibiydi. Flash ile bakıyordum. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Bende o kadar çok okudum ve hamileliğin böyle öğrenen gördüm ki umut ediyorum bebeğim benimledir seninkide seninledir inşallah.:) 2 güne gebelik alırım. bilmiyorum ne yapmalıyım.