• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmisinizzz?

Tesetturlusunuz sanırım. Pelerin olmadan da elbise kapali zaten ama dar diye örtmek istiyorsunuz sanırım. Bence pelerinli bı modeldense pelerinsiz ama istediğiniz bollukta bı kıyafet secmelisiniz. Ben abartılı ya da abartısız olmqsi açısından bakmiycam cunku orda sizin zevkiniz mühim olan. Kizmayin ama sünnet çocukları geldi aklıma:d

Hevesimi kırdı nişanlım bu ne boyle supermenmisin ucacanmi die annem diyor cok abartı napican o kadar nikah kiydiran var ben gormedim abiye giyen die hevesim kırıldı halbuki bayilmistim elbiseye :))
Pelerin olmasa daha şık olur o zaman abartı da durmaz hem modeldeki gibi örgülü salaş bir saç yaptırırsanız harika olur

Pelerinin uclari fenaaaa:confused:

Nikah sizin nikahiniz illa pelerinli istiyorsaniz baska bir pelerinki model bakin..yukarida biri bahsetmis trenyolda wedding oluyor orda gercekten ucus ucus hos elbiseler oluyor ben 4 yil once evlendigim halde girip bakiyorum oraya bi bakin derim:KK28: mutluluklar simdiden :KK68:

Pelerinin uclari fenaaaa:confused:

Nikah sizin nikahiniz illa pelerinli istiyorsaniz baska bir pelerinki model bakin..yukarida biri bahsetmis trenyolda wedding oluyor orda gercekten ucus ucus hos elbiseler oluyor ben 4 yil once evlendigim halde girip bakiyorum oraya bi bakin derim:KK28: mutluluklar simdiden :KK68:
Baktm simdi cok guzeller evet ama ben tesetturluyum 1 tane bana uygun bisey yok:)

Back
X