Acil bakarmısınız

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
herkese iyi bayramlar
Hemen konuya geçiyorum dün primolut aldım tatilim rahat geçsin diye ve içemeden regl oldum ama yinede aldım ilacı
Ve dünden bugüne sadece azaldı durmadı, böyle bişey yaşayan var mı akşam bi tane daha alsam keser mi acaba( çok üzgünüm zamanında almadığım için

Niye bu kadar onemliki hormonlarla oynayacak kadar. Bende olak uzereyim no problem beyaz pantolon giymis olmama ragmen

Sizin tercihiniz ama tatil icin hormonlarinizin dengesini bozmasaniz... Sadece troid hormonu biraz yavas calissa bile vucudun dengesi bozuluyor. Butun hormonlarin vucut icin ayri onemi var... Saglik paha bicilemez bir sey.

Niye bu kadar onemliki hormonlarla oynayacak kadar. Bende olak uzereyim no problem beyaz pantolon giymis olmama ragmen
Öyle ama çok yoğun geçiyo benim mecbur kaldım
Sanırım denize gideceksiniz?
Tampon kullanmaya ne dersin??
Yok denize girmiycem denizsiz bir tatil olacak ama işte rahat olmak istiyorum

Sizin tercihiniz ama tatil icin hormonlarinizin dengesini bozmasaniz... Sadece troid hormonu biraz yavas calissa bile vucudun dengesi bozuluyor. Butun hormonlarin vucut icin ayri onemi var... Saglik paha bicilemez bir sey.
Çok doğru ama mecbur kaldım çok şanssızım böyle denk geldiği için

Ben de zamanini ayarlayamayip ictigim gun hastalanmistim ama ilaca devam edince kesmisti benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…