Acil bakarmısınız

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
320
65
34
Arkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi

Eklentiler

• IMG_5143.jpeg
    IMG_5143.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5136.jpeg
    IMG_5136.jpeg
    159,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_5134.jpeg
    IMG_5134.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5137.jpeg
    IMG_5137.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi
Muhtemelen gebesin:) değerin daha düşükken, daha yeniyken böyle olabiliyor. En doğru sonucu kan testi verir tatlım

adetıne gun sayısı degıl de dollenme sonrası gecen sure onemlı belkı daha erken yumurtlama olmustur:) test pozıtıf de yalancı pozıtıf vakalarını da goz onunde bulundurursak kan vermenı onerırım :))) ınsallah allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsın

adetıne gun sayısı degıl de dollenme sonrası gecen sure onemlı belkı daha erken yumurtlama olmustur:) test pozıtıf de yalancı pozıtıf vakalarını da goz onunde bulundurursak kan vermenı onerırım :))) ınsallah allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsın
Amin inşallah teşekkür ederim

Benimde 5 gün varken böyle çıkmıştı silik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor kan vermiştim 70 küsür çıkmıştı emin olmak için kan verebilirsin inşallah pozitiftir şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

Bazen bozuk diyorlarya ondan dedim
Benimde 5 gün varken böyle çıkmıştı silik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor kan vermiştim 70 küsür çıkmıştı emin olmak için kan verebilirsin inşallah pozitiftir şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
şimdi Birtane daha test yaptım kaset test yaptım oda böyle cıktı

Eklentiler

• IMG_5150.jpeg
    IMG_5150.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_5151.jpeg
    IMG_5151.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_5149.jpeg
    IMG_5149.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 9
Kasetde dahada belli sanki
Evet gün geçtikçe daha da belirginleşecek kan verip kesinleştir sonra 2 günde bir takip et kanı 1500 küsür olduğun da kese gözüküyor benımde kasette belli belirsiz erken gebelik testinde silikti bu sekılde

Eklentiler

• IMG_1443.jpeg
    IMG_1443.jpeg
    99 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1444.jpeg
    IMG_1444.jpeg
    157,8 KB · Görüntüleme: 7
X