Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen gebesin:) değerin daha düşükken, daha yeniyken böyle olabiliyor. En doğru sonucu kan testi verir tatlımArkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi
adetıne gun sayısı degıl de dollenme sonrası gecen sure onemlı belkı daha erken yumurtlama olmustur:) test pozıtıf de yalancı pozıtıf vakalarını da goz onunde bulundurursak kan vermenı onerırım :))) ınsallah allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsınArkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi
Teşekkür ederimMuhtemelen gebesin:) değerin daha düşükken, daha yeniyken böyle olabiliyor. En doğru sonucu kan testi verir tatlım
Amin inşallah teşekkür ederimadetıne gun sayısı degıl de dollenme sonrası gecen sure onemlı belkı daha erken yumurtlama olmustur:) test pozıtıf de yalancı pozıtıf vakalarını da goz onunde bulundurursak kan vermenı onerırım :))) ınsallah allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsın
Ne demek her şey gönlünce olsun inşallahTeşekkür ederim
Benimde 5 gün varken böyle çıkmıştı silik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor kan vermiştim 70 küsür çıkmıştı emin olmak için kan verebilirsin inşallah pozitiftir şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinArkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi
İnşallahBenimde 5 gün varken böyle çıkmıştı silik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor kan vermiştim 70 küsür çıkmıştı emin olmak için kan verebilirsin inşallah pozitiftir şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Canım testin artemed marka ise maalesef onda yalancı pozitif çıkıyor başka bir marka ile denemeni öneririmArkadaşlar adetime 7 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım hemen oluştu çizgi
şimdi Birtane daha test yaptım kaset test yaptım oda böyle cıktıBenimde 5 gün varken böyle çıkmıştı silik daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor kan vermiştim 70 küsür çıkmıştı emin olmak için kan verebilirsin inşallah pozitiftir şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Bazen bozuk diyorlarya ondan dedim
şimdi Birtane daha test yaptım kaset test yaptım oda böyle cıktı
Var canım pozitif hayırlı olsun daha yeni dediğim gibi o yüzden silik çıkıyorBazen bozuk diyorlarya ondan dedim
Kasetde dahada belli sankiVar canım pozitif hayırlı olsun daha yeni dediğim gibi o yüzden silik çıkıyor
Evet gün geçtikçe daha da belirginleşecek kan verip kesinleştir sonra 2 günde bir takip et kanı 1500 küsür olduğun da kese gözüküyor benımde kasette belli belirsiz erken gebelik testinde silikti bu sekıldeKasetde dahada belli sanki
Canım pozitif gözüküyor kan ver netleşsin hayırlı olsunBazen bozuk diyorlarya ondan dedim