Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34. Haftada tahliller yapılmıştı tahlillerimde sayfamda var bakabilirsinizİyi geceler karacıgerle ılgılı olabılır ,doktorunuz ne dedı . Tahlıllere fılan bakıyordur
Gebelik kolestazı olmasın takip edilmeli
Ablamda aynısı oldu ve hemen doğuma aldılar. Korkutmak istemem ama ihmal etmeyin doktora gidin bi an önce. Gebelik kolestazi önemli bi durumSonuçlarım bu şekilde çıktı kan ve idrar
Gebelik kolestazi mi çıkmış ben sonuçlardan pek birşey anlamadmAblamda aynısı oldu ve hemen doğuma aldılar. Korkutmak istemem ama ihmal etmeyin doktora gidin bi an önce. Gebelik kolestazi önemli bi durum
Hayır hayır ben uyari manasında eğer kolestaz varsa ihmal etmeyin diyeGebelik kolestazi mi çıkmış ben sonuçlardan pek birşey anlamadm
Sonuçlarım bu şekilde ben pek birşey anlamadım ama inanın o kadar çok kaşıntım varki vücudum mahf olmusHayır hayır ben uyari manasında eğer kolestaz varsa ihmal etmeyin diye
Neden doktora gitmiyorsunuzSonuçlarım bu şekilde ben pek birşey anlamadım ama inanın o kadar çok kaşıntım varki vücudum mahf olmus
Ayrıca döküntü var mi ? Uyuz salgını var çünkü belki öyle bişidirSonuçlarım bu şekilde ben pek birşey anlamadım ama inanın o kadar çok kaşıntım varki vücudum mahf olmus
Son haftalar, gebelik kolestazi olabilir hastaneye gidinSonuçlarım bu şekilde ben pek birşey anlamadım ama inanın o kadar çok kaşıntım varki vücudum mahf olmus
Gittik doktora dün bugün çok rahatsızım yürüyecek halde bile değilim doktorumuz merkezde biz ilceydeyiz o yüzden anlayanlar varsa önce buraya atmak istedimNeden doktora gitmiyorsunuz
Gittik doktora dün bugün çok rahatsızım yürüyecek halde bile değilim doktorumuz merkezde biz ilceydeyiz o yüzden anlayanlar varsa önce buraya atmak istedim