Kaçıncı dkda böyleydi test bozuk olabilir biraz bekleyin netleşince atınHastalığım gecikti geçen ay 20 de oldum bu ay 19 20 de bekledim olmadım hala sadece 2 haftadır tat bozukluğu var birde 2 3 gündür oturunca falan. Ağrı giriyo gidiyor bugün test yaptım böyle çıktı pazartesiye kadar olmasam gene yaparım dedim de böyle çıktı bakarmisniz ya nolur [
3. Dakikada galiba ya 3 ya 4Kaçıncı dkda böyleydi test bozuk olabilir biraz bekleyin netleşince atın
Nasıl böyle çıkması bozuk mu oluyorbozuk bu test
İlk dakikalarda normal o şekil 10 dk dan sonrasini atNasıl böyle çıkması bozuk mu oluyor
En son ki düşüğümde 9. Gün öğrenmiştim silik çıkmıştı geç döllenme dedi şimdi 5 yada 6 gün oldu gecikeliBende öğlen yaptım silik çıktı bugün zaten Dr gidecektim ilk düşükten sonra gel diyet verecem dedi sol kasığımda batma oldu test yaptım silik çizgi bilemiyorum kan isticem ilkinde de 5 gün kala öğrenmiştim simdide
Testiniz komple kıpkırmızı. Ya fazla damlattınız ya test bozuk. Böyle olmaması lazım o ekranın.Nasıl böyle çıkması bozuk mu oluyor
Şimdi tekrar at bakalım hala öyleyse test bozukNasıl böyle çıkması bozuk mu oluyor
O zaman yok çünkü tek çizgi oldu sadece hafif arkada uzunlamasına çizgi. Çıktı galiba bozuk attım çünküİlk dakikalarda normal o şekil 10 dk dan sonrasini at
Pazartesi kadar olmasa gene yapacamTestiniz komple kıpkırmızı. Ya fazla damlattınız ya test bozuk. Böyle olmaması lazım o ekranın.
En son ki düşüğümde 9. Gün öğrenmiştim silik çıkmıştı geç döllenme dedi şimdi 5 yada 6 gün oldu gecikeli
Aynen biraz daha bekle benim ağrı olunca yaptım silik çıktı zaten bugün randevunda var bakalım kan isticem şeker hapı kullaniom ilk gebeligim diyabet ve pkos dan dolayı sonlandiPazartesi kadar olmasa gene yapacam
Çok fazla idrar damlatmışssın. Test bozukta olabilir. Biraz bekle ya da ikinci temiz bir test yap.Hastalığım gecikti geçen ay 20 de oldum bu ay 19 20 de bekledim olmadım hala sadece 2 haftadır tat bozukluğu var birde 2 3 gündür oturunca falan. Ağrı giriyo gidiyor bugün test yaptım böyle çıktı pazartesiye kadar olmasam gene yaparım dedim de böyle çıktı bakarmisniz ya nolur [
Ay İnşallah güzel haberler veriirz hepimiz yaAynen biraz daha bekle benim ağrı olunca yaptım silik çıktı zaten bugün randevunda var bakalım kan isticem şeker hapı kullaniom ilk gebeligim diyabet ve pkos dan dolayı sonlandi
Valla kan verdim şimdiAy İnşallah güzel haberler veriirz hepimiz ya
Ay bekliyorum seni İnşallah güzel haber verirsinValla kan verdim şimdi
Yok canım negatif yalancı pozitif misAy bekliyorum seni İnşallah güzel haber verirsin
inşAllah hepimiz güzel haberler alirizYok canım negatif yalancı pozitif mis