- 22 Temmuz 2024
- 194
- 82
-
- Konu Sahibi mavinintonu
E nabız da sonuca bakinMerhaba herkese 3 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım bugün iğneyle beraber 17. Günüm yaklaşık beş günden beri evde test yapiyorum bir negatif bir pozitif çıkıyor. regl tarihim normalde yarın ama ben bugün sağlık kabininde kan testi verdim ama makinada silik çıkmış bunu yaşayan var mı acaba sizce sonuç negatif mı pozitif mi bir türlü net birşey yok kafayı yemek üzereyim
Çıkar mı ki sağlık kabininde verdim beta bakmadı. Sadece beni aradılar ve makinede silik çıktı dedilerE nabız da sonuca bakin
Bilemedim. Siz yinede bakın biÇıkar mı ki sağlık kabininde verdim beta bakmadı. Sadece beni aradılar ve makinede silik çıktı dediler
Kan verdim ama sayı vermiyormuş makina sadece negatife mı pozitif mi onu gösteriyormuş ama o da silik çıkmışKan vermediniz mi?
Şu an baktım yoktuBilemedim. Siz yinede bakın bi
O nasılmış öyle ya. Normalde bir değer çıkması lazım ki ona göre var ya da yok diyelim. Bence siz sabah ilk idrarla tekrar test yapın. Yaptığınız testlerde silik çizgi ne kadar sürede çıktı? Eğer beklediyse o çizgiyi dikkate almamak gerek. Varsa fotoğrafını atın bi bakalım.Kan verdim ama sayı vermiyormuş makina sadece negatife mı pozitif mi onu gösteriyormuş ama o da silik çıkmış
Fotoğrafı var yaklaşık 5 veya 10 dakika içinde silik çizgi beliriyor ama sık sık yaptığım için mi bilemiyorum ama negatif çıkıyor bazı testlerim çözemedim hala. Aynı testten iki tane alıyorum biri silik biri negatif. son attığım çok geçerli değil çünkü iki gün sonra hepsini çekmiştimO nasılmış öyle ya. Normalde bir değer çıkması lazım ki ona göre var ya da yok diyelim. Bence siz sabah ilk idrarla tekrar test yapın. Yaptığınız testlerde silik çizgi ne kadar sürede çıktı? Eğer beklediyse o çizgiyi dikkate almamak gerek. Varsa fotoğrafını atın bi bakalım.
Evet bariz çizgiler var. Üst üste yaparsanız idrardaki beta hCG hormonu azalır. O yüzden iyice sıkışıp yapın. Hatta az şu için. En sağlıklısı sabah uyanınca yapmak.Fotoğrafı var yaklaşık 5 veya 10 dakika içinde silik çizgi beliriyor ama sık sık yaptığım için mi bilemiyorum ama negatif çıkıyor bazı testlerim çözemedim hala. Aynı testten iki tane alıyorum biri silik biri negatif. son attığım çok geçerli değil çünkü iki gün sonra hepsini çekmiştim
Yaa çok teşekkür ederimEvet bariz çizgiler var. Üst üste yaparsanız idrardaki beta hCG hormonu azalır. O yüzden iyice sıkışıp yapın. Hatta az şu için. En sağlıklısı sabah uyanınca yapmak.
Rica ederim. Ben de çok yaşadım o günleri. İnşallah pozitif sonuç alırsınızYaa çok teşekkür ederimbiraz rahatladım
İnşallah çok sıkıntıya girdim kaç gündür ne yapacağımı bilemiyorum ne sevinebiliyorum ne uzulebiliyorumRica ederim. Ben de çok yaşadım o günleri. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Kaset teste çıktıysa var kanla netlestir hayırlı olsunFotoğrafı var yaklaşık 5 veya 10 dakika içinde silik çizgi beliriyor ama sık sık yaptığım için mi bilemiyorum ama negatif çıkıyor bazı testlerim çözemedim hala. Aynı testten iki tane alıyorum biri silik biri negatif. son attığım çok geçerli değil çünkü iki gün sonra hepsini çekmiştim
Kaset testte de çıktı ama silik kan verdim sağlık kabininde ondada silik göstermiş makineKaset teste çıktıysa var kanla netlestir hayırlı olsun
Kan en kesin sonuçKaset testte de çıktı ama silik kan verdim sağlık kabininde ondada silik göstermiş makine
Onu verdim de silik çıkmış makine silik göstermiş çözemedimKan en kesin sonuç
Aynen valla ya kafayı yiycem saçma sapan işler. Daha önce de vermiştim sağlık kabininde. Küçük bir kan makinesi var kanları ayrıştırıyor negatifse tek çizgi pozitifse iki çizgi gösteriyor ama.seninki silik dedi bana ilk defa duydumSaglik kabinleri kan almiyor diye biliyorum ben beta bakmak icin sadece evde yaptigimiz testi yapiyorlardi
Kan aliyorsa nasil silik cikti diyorlar cok garip ya
İnsani ikilemde birakiyorlar