Acil bakarmisiniz lütfen kafayı yemek üzereyim artık

mavinintonu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
194
82
Merhaba herkese 3 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım bugün iğneyle beraber 17. Günüm yaklaşık beş günden beri evde test yapiyorum bir negatif bir pozitif çıkıyor. regl tarihim normalde yarın ama ben bugün sağlık kabininde kan testi verdim ama makinada silik çıkmış bunu yaşayan var mı acaba sizce sonuç negatif mı pozitif mi bir türlü net birşey yok kafayı yemek üzereyim

Merhaba herkese 3 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım bugün iğneyle beraber 17. Günüm yaklaşık beş günden beri evde test yapiyorum bir negatif bir pozitif çıkıyor. regl tarihim normalde yarın ama ben bugün sağlık kabininde kan testi verdim ama makinada silik çıkmış bunu yaşayan var mı acaba sizce sonuç negatif mı pozitif mi bir türlü net birşey yok kafayı yemek üzereyim
E nabız da sonuca bakin

Kan verdim ama sayı vermiyormuş makina sadece negatife mı pozitif mi onu gösteriyormuş ama o da silik çıkmış
O nasılmış öyle ya. Normalde bir değer çıkması lazım ki ona göre var ya da yok diyelim. Bence siz sabah ilk idrarla tekrar test yapın. Yaptığınız testlerde silik çizgi ne kadar sürede çıktı? Eğer beklediyse o çizgiyi dikkate almamak gerek. Varsa fotoğrafını atın bi bakalım.

O nasılmış öyle ya. Normalde bir değer çıkması lazım ki ona göre var ya da yok diyelim. Bence siz sabah ilk idrarla tekrar test yapın. Yaptığınız testlerde silik çizgi ne kadar sürede çıktı? Eğer beklediyse o çizgiyi dikkate almamak gerek. Varsa fotoğrafını atın bi bakalım.
Fotoğrafı var yaklaşık 5 veya 10 dakika içinde silik çizgi beliriyor ama sık sık yaptığım için mi bilemiyorum ama negatif çıkıyor bazı testlerim çözemedim hala. Aynı testten iki tane alıyorum biri silik biri negatif. son attığım çok geçerli değil çünkü iki gün sonra hepsini çekmiştim

Eklentiler

• IMG_20241219_131124.jpg
    IMG_20241219_131124.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20241218_232045.jpg
    IMG_20241218_232045.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20241218_173737.jpg
    IMG_20241218_173737.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20241217_152613.jpg
    IMG_20241217_152613.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 29
Fotoğrafı var yaklaşık 5 veya 10 dakika içinde silik çizgi beliriyor ama sık sık yaptığım için mi bilemiyorum ama negatif çıkıyor bazı testlerim çözemedim hala. Aynı testten iki tane alıyorum biri silik biri negatif. son attığım çok geçerli değil çünkü iki gün sonra hepsini çekmiştim
Evet bariz çizgiler var. Üst üste yaparsanız idrardaki beta hCG hormonu azalır. O yüzden iyice sıkışıp yapın. Hatta az şu için. En sağlıklısı sabah uyanınca yapmak.

Kaset teste çıktıysa var kanla netlestir hayırlı olsun

Saglik kabinleri kan almiyor diye biliyorum ben beta bakmak icin sadece evde yaptigimiz testi yapiyorlardi
Kan aliyorsa nasil silik cikti diyorlar cok garip ya
İnsani ikilemde birakiyorlar

Saglik kabinleri kan almiyor diye biliyorum ben beta bakmak icin sadece evde yaptigimiz testi yapiyorlardi
Kan aliyorsa nasil silik cikti diyorlar cok garip ya
İnsani ikilemde birakiyorlar
Aynen valla ya kafayı yiycem saçma sapan işler. Daha önce de vermiştim sağlık kabininde. Küçük bir kan makinesi var kanları ayrıştırıyor negatifse tek çizgi pozitifse iki çizgi gösteriyor ama.seninki silik dedi bana ilk defa duydum

X