- 1 Kasım 2021
- 106
- 16
- 25
-
- Konu Sahibi demirdamla35
Evet okuyorum burada insanlar hamile kalmak için çok fazla uğraşıyorlar utanıyorum da buraya böyle bir soru yazarken ama başka da sorabileceğim kimse yok maalesefböyle bişeyin olması pek mümkün değil insanlar hamile kalmak için ne kadar çabalıyor tamamen stres ve psikolojik olarak böylesinizdir
Ya ama yaaaAman dikkat et Parmak çocuk olmasın
Mutlaka haber vereceğim canımmRica ederim canım adet olunca yaz
Böyle birşeyi başarabilmek imkansız..insanlar ne çabalar verior ne tedaviler görüyor siz ele boşalmaktan bahsediyorsunuz.. o kadar basit bişey değil hamile kalmak o zaman hiç biryere dokunmayın ellemeyin heran heryerden hamile kalabilirsiniz..Ya ama yaaazaten üzgünüm lütfennn
Çok haklısınız Zümra hanım ama işte insan kendisi böyle bir şey yaşayınca mantığını bir kenara koyuyor sağlıklı düşünemiyor yaşadığım tam olarak bu bence şu an. 10 gün içerisinde yaşadığım belirtilere bakarsanız :)Böyle birşeyi başarabilmek imkansız..insanlar ne çabalar verior ne tedaviler görüyor siz ele boşalmaktan bahsediyorsunuz.. o kadar basit bişey değil hamile kalmak o zaman hiç biryere dokunmayın ellemeyin heran heryerden hamile kalabilirsiniz..
Öyle mi dersinizAcil başlık olduğu için konuya baktım, kesin hamilesiniz.
hayır tabii ki o sıvıyı alıp rahim içine itmediyseniz değilsiniz. Fertilization yazın animasyon videolarını izleyin.Öyle mi dersiniz
Hayır hiç öyle bir şey olmadı çünkü giyiniktim bunlar olduğunda ama elimden bulaşmış mıdır diye düşündüm ya da ondan bana bulaşmış mıdır diyehayır tabii ki o sıvıyı alıp rahim içine itmediyseniz değilsiniz. Fertilization yazın animasyon videolarını izleyin.
11. Gün bitiyor bugün kan testi verdim bir şey çıkmadıhayır tabii ki o sıvıyı alıp rahim içine itmediyseniz değilsiniz. Fertilization yazın animasyon videolarını izleyin.
Evet imkansızmış 11 gün sonra kan testi verdim bir şey çıkmadıO zaman imkansız hamile olman birliktelik olmadıysa nasıl olucak ki hamilelik
Giyineksen ve kendini ellemediysen nasıl hamilelikten şüphelenebilirsin ki? Ayrıca adetin son günü diyorsun yumurtlama döneminde bile değilsin. İmkansız yani hamile olmanHayır hiç öyle bir şey olmadı çünkü giyiniktim bunlar olduğunda ama elimden bulaşmış mıdır diye düşündüm ya da ondan bana bulaşmış mıdır diyeizleyeceğim şimdi
Evet ama işte insanın psikolojisi gerçekten vücuduna oyun oynuyor. O kadar çok belirti hissettim ki artık dayanamadım bugün 11. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım artık bir şey yokturGiyineksen ve kendini ellemediysen nasıl hamilelikten şüphelenebilirsin ki? Ayrıca adetin son günü diyorsun yumurtlama döneminde bile değilsin. İmkansız yani hamile olman
Yumurtlama döneminizde olabilirsiniz onun belirtileri muhtemelen rahat olun olsaydı kanda çıkardıEvet ama işte insanın psikolojisi gerçekten vücuduna oyun oynuyor. O kadar çok belirti hissettim ki artık dayanamadım bugün 11. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım artık bir şey yoktur
Sağolun çok teşekkür ederim muhtemelen ondan kaynaklı yaşıyorum. 3 gün sonra tekrar denememe gerek var mı kan testini 14. Gün deYumurtlama döneminizde olabilirsiniz onun belirtileri muhtemelen rahat olun olsaydı kanda çıkardı
İçiniz rahat etmese tekrar yapın ama dediğim gibi elinizi vajinanızdan içeri sokmadıysanız hamilelik imkansızSağolun çok teşekkür ederim muhtemelen ondan kaynaklı yaşıyorum. 3 gün sonra tekrar denememe gerek var mı kan testini 14. Gün de
Hayır öyle bir şey olmadı zaten giyiniktim ama bulaşmış olabilir ihtimalinin tedirginliğinden kaynaklı yaşıyorum bunlarıİçiniz rahat etmese tekrar yapın ama dediğim gibi elinizi vajinanızdan içeri sokmadıysanız hamilelik imkansız
Nasıl bulaşacağını anlamadım ama içiniz rahat olsun hamile olmanız imkansızHayır öyle bir şey olmadı zaten giyiniktim ama bulaşmış olabilir ihtimalinin tedirginliğinden kaynaklı yaşıyorum bunları
Elimi yıkadım ama giyinikken bile ondan değme ihtimali olabilir mi diye kafam karıştıNasıl bulaşacağını anlamadım ama içiniz rahat olsun hamile olmanız imkansız