Acil bakar mısınız?

böyle bişeyin olması pek mümkün değil insanlar hamile kalmak için ne kadar çabalıyor tamamen stres ve psikolojik olarak böylesinizdir
Evet okuyorum burada insanlar hamile kalmak için çok fazla uğraşıyorlar utanıyorum da buraya böyle bir soru yazarken ama başka da sorabileceğim kimse yok maalesef umarım psikolojik olarak yaşıyorumdur

Ya ama yaaa zaten üzgünüm lütfennn
Böyle birşeyi başarabilmek imkansız..insanlar ne çabalar verior ne tedaviler görüyor siz ele boşalmaktan bahsediyorsunuz.. o kadar basit bişey değil hamile kalmak o zaman hiç biryere dokunmayın ellemeyin heran heryerden hamile kalabilirsiniz..

Çok haklısınız Zümra hanım ama işte insan kendisi böyle bir şey yaşayınca mantığını bir kenara koyuyor sağlıklı düşünemiyor yaşadığım tam olarak bu bence şu an. 10 gün içerisinde yaşadığım belirtilere bakarsanız :)

hayır tabii ki o sıvıyı alıp rahim içine itmediyseniz değilsiniz. Fertilization yazın animasyon videolarını izleyin.

Hayır hiç öyle bir şey olmadı çünkü giyiniktim bunlar olduğunda ama elimden bulaşmış mıdır diye düşündüm ya da ondan bana bulaşmış mıdır diye izleyeceğim şimdi

Hayır hiç öyle bir şey olmadı çünkü giyiniktim bunlar olduğunda ama elimden bulaşmış mıdır diye düşündüm ya da ondan bana bulaşmış mıdır diye izleyeceğim şimdi
Giyineksen ve kendini ellemediysen nasıl hamilelikten şüphelenebilirsin ki? Ayrıca adetin son günü diyorsun yumurtlama döneminde bile değilsin. İmkansız yani hamile olman

Giyineksen ve kendini ellemediysen nasıl hamilelikten şüphelenebilirsin ki? Ayrıca adetin son günü diyorsun yumurtlama döneminde bile değilsin. İmkansız yani hamile olman
Evet ama işte insanın psikolojisi gerçekten vücuduna oyun oynuyor. O kadar çok belirti hissettim ki artık dayanamadım bugün 11. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım artık bir şey yoktur

Evet ama işte insanın psikolojisi gerçekten vücuduna oyun oynuyor. O kadar çok belirti hissettim ki artık dayanamadım bugün 11. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sanırım artık bir şey yoktur
Yumurtlama döneminizde olabilirsiniz onun belirtileri muhtemelen rahat olun olsaydı kanda çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…