- 1 Kasım 2021
- 106
- 16
- 25
-
- Konu Sahibi demirdamla35
Korunmasız birliktelik yasadiysaniz ve geri çekem yöntemiyle korunmaya calismissaniz dikkat etmenizde fayda var plansız gebelikler genelikle geri çekme yöntemiyle oluşuyorDaha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Böyle bir durumda gebelik olabilir mi? Lütfen cevaplarınızı rica ederim
Hayır cinsel birliktelik yaşanmadı dediğim gibi elime bulaşan spermden bahsediyorumKorunmasız birliktelik yasadiysaniz ve geri çekem yöntemiyle korunmaya calismissaniz dikkat etmenizde fayda var plansız gebelikler genelikle geri çekme yöntemiyle oluşuyor
Rahim ve çevresine bosalmamissa endişelenmeHayır cinsel birliktelik yaşanmadı dediğim gibi elime bulaşan spermden bahsediyorum
O zaman imkansız hamile olman birliktelik olmadıysa nasıl olucak ki hamilelikHayır cinsel birliktelik yaşanmadı dediğim gibi elime bulaşan spermden bahsediyorum
Yanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiyorumDaha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Böyle bir durumda gebelik olabilir mi? Lütfen cevaplarınızı rica ederim
Hayır öyle bir şey olmadı ben sadece ele bulaşan spermden kaynaklı kendime dokunduysam bundan kaynaklı bir tedirginlik yaşıyorum ve bilmiyorum bu belirtilerim psikolojik miRahim ve çevresine bosalmamissa endişelenme
Evet baktığınızda çok saçma ama endişe duyduğum için mi bilmiyorum kaygıdan bu belirtileri yaşıyorum şu anda,cinsel birliktelik söz konusu değilO zaman imkansız hamile olman birliktelik olmadıysa nasıl olucak ki hamilelik
Yaa öyle söylemeyin lütfenYanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiyorum
Yanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiy
Ben anladım seni canım o yüzden detaylı sordum pskolojikmendir bence biraz rahatla dusunemmeye başla adetin gecikirse idrar testi yaprsinHayır öyle bir şey olmadı ben sadece ele bulaşan spermden kaynaklı kendime dokunduysam bundan kaynaklı bir tedirginlik yaşıyorum ve bilmiyorum bu belirtilerim psikolojik mi
Çok teşekkür ederim çok kibarsınızBen anladım seni canım o yüzden detaylı sordum pskolojikmendir bence biraz rahatla dusunemmeye başla adetin gecikirse idrar testi yaprsin
Düşünmemeye çalış psikolojikmende kendini öyle hissediyor olabilirsin canım ama imkansız söylediğin şeyEvet baktığınızda çok saçma ama endişe duyduğum için mi bilmiyorum kaygıdan bu belirtileri yaşıyorum şu anda,cinsel birliktelik söz konusu değil
İlerde senin için sknt olmasın evli değilsiniz testler sistemde kayıtlı kalıyor bir hafta bekle benceÇok teşekkür ederim çok kibarsınız12 gün sonrasında kan testinde çıkacağını doktorlar onaylamış ben diyorum ki yarın kan testi vereyim,çünkü stresten sürekli başım ağrıyor
Çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım öyle olurDüşünmemeye çalış psikolojikmende kendini öyle hissediyor olabilirsin canım ama imkansız söylediğin şey
Haklısınız evli değilim ama böyle de içim hiç rahat değil her günüm daha zor geçiyorİlerde senin için sknt olmasın evli değilsiniz testler sistemde kayıtlı kalıyor bir hafta bekle bence
Bekle biraz gebelik olduğunu dusnmuyorum pskolojikmendir canım kasma kendiniHaklısınız evli değilim ama böyle de içim hiç rahat değil her günüm daha zor geçiyor
böyle bişeyin olması pek mümkün değil insanlar hamile kalmak için ne kadar çabalıyor tamamen stres ve psikolojik olarak böylesinizdirHaklısınız evli değilim ama böyle de içim hiç rahat değil her günüm daha zor geçiyor
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim canım benim vaktiğini ayırdığın için de teşekkürlerBekle biraz gebelik olduğunu dusnmuyorum pskolojikmendir canım kasma kendini
Rica ederim canım adet olunca yazİnşallah öyledir çok teşekkür ederim canım benim vaktiğini ayırdığın için de teşekkürler