Acil bakar mısınız?

demirdamla35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
106
16
25
Daha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Böyle bir durumda gebelik olabilir mi? Lütfen cevaplarınızı rica ederim

Korunmasız birliktelik yasadiysaniz ve geri çekem yöntemiyle korunmaya calismissaniz dikkat etmenizde fayda var plansız gebelikler genelikle geri çekme yöntemiyle oluşuyor

Yanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiyorum

Yanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiyorum
Yaa öyle söylemeyin lütfen bende sorduğum için çok çok mutsuzum.
Ama şöyle ben giyiniktim erkek arkadaşım değildi boşalma sonrasında elime bulaşan sperm sonrasında unutup temas etmiş olabilir miyim diye düşünüyorum. Ve şala gibi ama bu dediğim belirtileri yaşıyorum

Yanlış okuyorum herhalde tövbe estagfurullah ele boşalma ile nasıl hamile kalınır yani bu soruyu ciddi anlamda sorduğunuza inanmak istemiy

Hayır öyle bir şey olmadı ben sadece ele bulaşan spermden kaynaklı kendime dokunduysam bundan kaynaklı bir tedirginlik yaşıyorum ve bilmiyorum bu belirtilerim psikolojik mi
Ben anladım seni canım o yüzden detaylı sordum pskolojikmendir bence biraz rahatla dusunemmeye başla adetin gecikirse idrar testi yaprsin

Ben anladım seni canım o yüzden detaylı sordum pskolojikmendir bence biraz rahatla dusunemmeye başla adetin gecikirse idrar testi yaprsin
Çok teşekkür ederim çok kibarsınız 12 gün sonrasında kan testinde çıkacağını doktorlar onaylamış ben diyorum ki yarın kan testi vereyim,çünkü stresten sürekli başım ağrıyor

Çok teşekkür ederim çok kibarsınız 12 gün sonrasında kan testinde çıkacağını doktorlar onaylamış ben diyorum ki yarın kan testi vereyim,çünkü stresten sürekli başım ağrıyor
İlerde senin için sknt olmasın evli değilsiniz testler sistemde kayıtlı kalıyor bir hafta bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…