- 25 Haziran 2023
- 6
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi fromdarkeye01
-
Kesin hamilesinizyaklasık 11 gün önce cinsel deneyimim oldu kondom kullandık ve dikkat ettik sağlam mı diye kontrol ettik normalde 22 sinde regl olmam gerekirken hala olmadım dün regl sancısı geldi tüm gün fakat hala olmadım çok korkuyorum son birkaç aydır adetim düzenliydi fakat stres gibi şeyler etkileyebiliyor ne yapmam lazım
Adetin daha 3 gün gecikmiş şuanda hicbisey yapamazsın merak etme aynı durumları bende yaşadım hasta olmayınca gelen merak stres telaş bazen geciktiriyor biraz daha bekle 1 haftayı geçerse test yap hemenyaklasık 11 gün önce cinsel deneyimim oldu kondom kullandık ve dikkat ettik sağlam mı diye kontrol ettik normalde 22 sinde regl olmam gerekirken hala olmadım dün regl sancısı geldi tüm gün fakat hala olmadım çok korkuyorum son birkaç aydır adetim düzenliydi fakat stres gibi şeyler etkileyebiliyor ne yapmam lazım
Lütfen korkutmayin psikolojisi bozulur ahahahKesin hamilesiniz
tesekkürler daha 18 yasındayım çok korkuyorum ilk deneyimim oldu erkek arkadasım her seyi kontrol ettiğini imkansız olduğunu söyledi ama regl olmadıkça daha çok stresleniyorumAdetin daha 3 gün gecikmiş şuanda hicbisey yapamazsın merak etme aynı durumları bende yaşadım hasta olmayınca gelen merak stres telaş bazen geciktiriyor biraz daha bekle 1 haftayı geçerse test yap hemen
bu kk günde 20 tane böyle konu geliyor…..Lütfen korkutmayin psikolojisi bozulur ahahah
Al bak canım bi vaka daha erkek arkadaş vakasıLütfen korkutmayin psikolojisi bozulur ahahah
ben birşey diyecemtesekkürler daha 18 yasındayım çok korkuyorum ilk deneyimim oldu erkek arkadasım her seyi kontrol ettiğini imkansız olduğunu söyledi ama regl olmadıkça daha çok stresleniyorum
Hahaha gercekten bitmiyor bu vakalarAl bak canım bi vaka daha erkek arkadaş vakası
Kıyamam inşallah değilsindir korkma ama lütfen kendi istediğin dışında sadece erkek arkadaşın istedi diye yapmatesekkürler daha 18 yasındayım çok korkuyorum ilk deneyimim oldu erkek arkadasım her seyi kontrol ettiğini imkansız olduğunu söyledi ama regl olmadıkça daha çok stresleniyorum
Hayır anlam vermiyorum gerçekten yani günah olduğunu düşünmüyorlar anne babada kızımız çok iyi diyorlar yazık o anneye o babaya kurban olsun böyleleriHahaha gercekten bitmiyor bu vakalar
ne alakası var günahı sana yazılmıyor soru sorduk adam gibi yok günahmış bilmem ne o zaman yorum yapmaHayır anlam vermiyorum gerçekten yani günah olduğunu düşünmüyorlar anne babada kızımız çok iyi diyorlar yazık o anneye o babaya kurban olsun böyleleri
O zaman korkmayacaksın birşey yaptığında demeyeceksin ay böyle ay böylene alakası var günahı sana yazılmıyor soru sorduk adam gibi yok günahmış bilmem ne o zaman yorum yapma
Evet gerçekten öyle üzülüyorum diyorum ümettin kızları ne halde acaba peygamber efendimiz görseydi ne derdiKötü bi durum evet ama artık devir öyle bir hal aldı ki artık bunlar normal karşılanmaya başladı ne yazık ki
bu forum bu tip soruları kapsamıyor mu yoksa insanları yargılamak için mi var ? Sadece tavsiye istedim yargılamaya gerek yokO zaman korkmayacaksın birşey yaptığında demeyeceksin ay böyle ay böyle
Bu forumda senin gibi bu konuları günde 20 kez açan var kk yöneticisi tarafından uyarılan konular.bu forum bu tip soruları kapsamıyor mu yoksa insanları yargılamak için mi var ? Sadece tavsiye istedim yargılamaya gerek yok
Olan olmuş artık yapacak bişey yokki boşuna tartışmayın inşallah değilsindirne alakası var günahı sana yazılmıyor soru sorduk adam gibi yok günahmış bilmem ne o zaman yorum yapma
Ayrıca genceciksin 18 yaşındasın bu tür şeylerle kendini hırpalama yazıl bir abla tavsiyesi erkek hemen ulaştığı lokmayı yemez bir daha o kendini iyi hissedecek diye kendini heba etme ben buna üzülüyorum ve adım kadar eminim bunda sen zevk falan almıyorsun sadece o istiyor diye yapıyorsunbu forum bu tip soruları kapsamıyor mu yoksa insanları yargılamak için mi var ? Sadece tavsiye istedim yargılamaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?