• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bakar mısınız

fromdarkeye01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
6
3
1
19
yaklasık 11 gün önce cinsel deneyimim oldu kondom kullandık ve dikkat ettik sağlam mı diye kontrol ettik normalde 22 sinde regl olmam gerekirken hala olmadım dün regl sancısı geldi tüm gün fakat hala olmadım çok korkuyorum son birkaç aydır adetim düzenliydi fakat stres gibi şeyler etkileyebiliyor ne yapmam lazım

yaklasık 11 gün önce cinsel deneyimim oldu kondom kullandık ve dikkat ettik sağlam mı diye kontrol ettik normalde 22 sinde regl olmam gerekirken hala olmadım dün regl sancısı geldi tüm gün fakat hala olmadım çok korkuyorum son birkaç aydır adetim düzenliydi fakat stres gibi şeyler etkileyebiliyor ne yapmam lazım
Kesin hamilesiniz 😂

Adetin daha 3 gün gecikmiş şuanda hicbisey yapamazsın merak etme aynı durumları bende yaşadım hasta olmayınca gelen merak stres telaş bazen geciktiriyor biraz daha bekle 1 haftayı geçerse test yap hemen

Adetin daha 3 gün gecikmiş şuanda hicbisey yapamazsın merak etme aynı durumları bende yaşadım hasta olmayınca gelen merak stres telaş bazen geciktiriyor biraz daha bekle 1 haftayı geçerse test yap hemen
tesekkürler daha 18 yasındayım çok korkuyorum ilk deneyimim oldu erkek arkadasım her seyi kontrol ettiğini imkansız olduğunu söyledi ama regl olmadıkça daha çok stresleniyorum

tesekkürler daha 18 yasındayım çok korkuyorum ilk deneyimim oldu erkek arkadasım her seyi kontrol ettiğini imkansız olduğunu söyledi ama regl olmadıkça daha çok stresleniyorum
Kıyamam inşallah değilsindir korkma ama lütfen kendi istediğin dışında sadece erkek arkadaşın istedi diye yapma

bu forum bu tip soruları kapsamıyor mu yoksa insanları yargılamak için mi var ? Sadece tavsiye istedim yargılamaya gerek yok
Ayrıca genceciksin 18 yaşındasın bu tür şeylerle kendini hırpalama yazıl bir abla tavsiyesi erkek hemen ulaştığı lokmayı yemez bir daha o kendini iyi hissedecek diye kendini heba etme ben buna üzülüyorum ve adım kadar eminim bunda sen zevk falan almıyorsun sadece o istiyor diye yapıyorsun

Back