Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim on beş gün önce kahverengi akıntım oldu ve reglden iki gün sonra korunmasız ilişki yaşamıştik. Reglim üç gün gecikti ama kan testi beta 0.1 kesinlikle hamilelik yok mudur bu durumda. Su an bel ağrım var.
Yani kısaca reglim bitti iki gün sonra iki kere ilişki yaşadık. On beş gün sonra da kahverengi akıntım oldu ve mide bulantılarım oldu. Şimdi de reglim üç gün gecikti ve belim çok ağrıyor ama az önce kan resti verdim Beta HCG 0.1 kesinlikle yok mu
Yani kısaca reglim bitti iki gün sonra iki kere ilişki yaşadık. On beş gün sonra da kahverengi akıntım oldu ve mide bulantılarım oldu. Şimdi de reglim üç gün gecikti ve belim çok ağrıyor ama az önce kan resti verdim Beta HCG 0.1 kesinlikle yok mu
Kan testi en doğru sonucu verir balım, hamile değilsin tabiki. Ama yine de çok şüphen varsa başka bir hastanede yine test ver, beynimiz bazen bize oyunlar oynuyor