- 27 Haziran 2022
- 110
- 27
- 18
- 24
- Konu Sahibi Morlalaler
-
Merhaba kısaca özet geçicem uzun uzadıya yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum
Takvimimde ovülasyonum 2 gün sonra gösteriyor fakat benim düne kadar ciddi yumurtalık ağrım vardı galiba erken yumurtladım bilmiyorum
Bugün ilişki esnasında prezervatifin yırtıldığını fark ettik ve hemen çıkarsak da içime gelmiş olacağını düşünüyoruz 2 3 damla da olsa
20 dk içinde ella içtim
Ve hamilelik olur mu diye endişemden dolayı da ovülasyon testi yaptım negatif çıktı
Sizce gebe kalma şansım var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim
Ella kullandınız mıBenim hamileliğim de benzer bir şekilde gerçekleşti. Ovülasyon dönemim değil diye umursamadım ama sonuç
Siz ella kullanmışsınız o nedenle gebelik oluşacağını düşünmüyorum.
Ella kullandınız mı
Sitede ella kullandım hamile kaldım diyen bir sürü kişi var korktum o yüzden yaHayır kullanmadım, o yüzden olan oldu ztn
Sitede ella kullandım hamile kaldım diyen bir sürü kişi var korktum o yüzden ya
Tabiki öyle ama benim için sizce ağırlık basan oran nedirElla'nın koruma oranı bellidir. Hiçbir yöntem %100 korumadığı için her birinde az çok risk var. Ella'da da var. İmkansız değil ama olasılık düşük sonuçta.
Normalde %2 korumama olasılığı var sizde direkt içe boşalma olmamış bence %1 :))Tabiki öyle ama benim için sizce ağırlık basan oran nedir
Testten de ovülasyonum olmadığını anlayabilir ve rahatlayabilir miyimOvülasyon dışında, birkaç damla ile ella hamile bırakmaz, içiniz rahat olsun
Sitede çeşitli yazılar okudum ella yumurtalama olduysa ve yumurta aktifse korumaz diye sırf bu yüzden test yaptım ovülasyon testi içinci çizgi yoktu bileNormalde %2 korumama olasılığı var sizde direkt içe boşalma olmamış bence %1 :))
Bence o hemen belli olmaz çatlama da geçmiş olabilir ozamanda pozitif çıkmaz, ella nedir bilmiyorum ama kullandıysanız bişey olmicağını sanıyorumMerhaba kısaca özet geçicem uzun uzadıya yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum
Takvimimde ovülasyonum 2 gün sonra gösteriyor fakat benim düne kadar ciddi yumurtalık ağrım vardı galiba erken yumurtladım bilmiyorum
Bugün ilişki esnasında prezervatifin yırtıldığını fark ettik ve hemen çıkarsak da içime gelmiş olacağını düşünüyoruz 2 3 damla da olsa
20 dk içinde ella içtim
Ve hamilelik olur mu diye endişemden dolayı da ovülasyon testi yaptım negatif çıktı
Testten de ovülasyonum olmadığını anlayabilir ve rahatlayabilir miyim
Gerçekten yaşadığım korku ve paniği size anlatamam
Pekii siz tecrübelilere bir sorum olacak benimde. Yumurtlama günü olmamasına rağmen 1 eylülden itibaren korunmasız ilişki yaşıyoruz. Test yapmıyorum çünkü bu kadar kısa sürede çıkmayacağını söylediler varsa tabi eğer. Fakat adet 5 gün gecikti ayrıca göğüs hassasiyeti var regli belirtisi olabilir mi ( test yapmamamın bir diğer sebebi de daha yeni başlamışken kendimi üzmemek)
Ellanın çalışma prensipleri içerisinde rahime tutunmayı önleme özelliği var mı bunu anlamlandıramadım,Ella’yı erken kullanmışsınız olmaz diye düşünüyorum.
ben kullanmadım bilmiyorum ancak forumdan erken regl olmayı sağladığını okumuştumEllanın çalışma prensipleri içerisinde rahime tutunmayı önleme özelliği var mı bunu anlamlandıramadım,
Maalesef adetiniz geçtiğinde test yapmanizi öneririm harici bir yorum yapamıyorumMerhaba kısaca özet geçicem uzun uzadıya yazıp kimseyi sıkmak istemiyorum
20 dk içinde ella içtim
Ya öyle mi ay inşallah cuma gününe kadar beklemek istiyorum ya varsa çıkmazsa diye. 4 tane test aldım fakat bekliyorum çünkü umutsuzumbenim ilk gebeliğimi öğrenme belirtim göğüs hassasiyeti idi. gününüz geçmiş yapın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?