Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece hissiyat mı yoksa bunu düşündüren bişeyler oldumuKızlar 1 aydır içimde kuşku var eşimin aldatmasindan yana yeminler ediyor elinden geleni yapıyor ama bı türlü inanmıyorum lütfen yardımcı olun uyuyamıyorum sürekli aklımda
2 buçuk yaşında kızım var 3 aylık bebeğim var ve ben çok yoruluyorum eşim gereğinden fazla iyi olmuş cinsellik konusuna gelincede 1 aydır düzenli ilişkimiz yok normalde hergun olan en fazla 2 günde 1 olan ilişki birden bire bitti o suçta benim ben istemiyordum 2 kere red ettim sürekli aklımda o yüzden istemiyorum ztn oda yanaşmıyor artık yapmamı istemediği herşeyi kendisi yaptırıyor şuan sana üzülüyorum çocuklar çok yoruyor seni ondan diyor fazlasıyla iyi olmuşŞüphelendirmek için ne yaptı peki?
2 buçuk yaşında kızım var 3 aylık bebeğim var ve ben çok yoruluyorum eşim gereğinden fazla iyi olmuş cinsellik konusuna gelincede 1 aydır düzenli ilişkimiz yok normalde hergun olan en fazla 2 günde 1 olan ilişki birden bire bitti o suçta benim ben istemiyordum 2 kere red ettim sürekli aklımda o yüzden istemiyorum ztn oda yanaşmıyor artık yapmamı istemediği herşeyi kendisi yaptırıyor şuan sana üzülüyorum çocuklar çok yoruyor seni ondan diyor fazlasıyla iyi olmuşesinizin aldattigini dusunmenizi saglayacak birsey mi yakaladiniz? Biraz daha detay verirseniz bizde yardimci olalim
2 buçuk yaşında kızım var 3 aylık bebeğim var ve ben çok yoruluyorum eşim gereğinden fazla iyi olmuş cinsellik konusuna gelincede 1 aydır düzenli ilişkimiz yok normalde hergun olan en fazla 2 günde 1 olan ilişki birden bire bitti o suçta benim ben istemiyordum 2 kere red ettim sürekli aklımda o yüzden istemiyorum ztn oda yanaşmıyor artık yapmamı istemediği herşeyi kendisi yaptırıyor şuan sana üzülüyorum çocuklar çok yoruyor seni ondan diyor fazlasıyla iyi olmuşSadece hissiyat mı yoksa bunu düşündüren bişeyler oldumu
Aldattığını düşündürecek bişey bulamadım ben bunda belki senin huyuna gitmeye çalışıyordur sadece. Aldatıyor demek için daha kesin kanıtlar olması lazım adam iyi davranıyor diye hemen aldattı olmaz ki2 buçuk yaşında kızım var 3 aylık bebeğim var ve ben çok yoruluyorum eşim gereğinden fazla iyi olmuş cinsellik konusuna gelincede 1 aydır düzenli ilişkimiz yok normalde hergun olan en fazla 2 günde 1 olan ilişki birden bire bitti o suçta benim ben istemiyordum 2 kere red ettim sürekli aklımda o yüzden istemiyorum ztn oda yanaşmıyor artık yapmamı istemediği herşeyi kendisi yaptırıyor şuan sana üzülüyorum çocuklar çok yoruyor seni ondan diyor fazlasıyla iyi olmuş
Kafayı yemek üzereyim çok büyük yeminler ediyor oturuyoruz konuşuyoruz içim rahatlıyor sabah yine başa dönüyoruz lütfen yardımcı olun çok kötüyümŞüphelendirmek için ne yaptı peki? Sadece içinize düşen kuşku ile hareket ediyorsanız sizin ruh sağlığınız hakkında olumsuz ipuçları veriyor bu durum.
Sosyal medya hesaplarını bile kapatmak istiyor yeterki güven diyor ama olmuyor içimden gitmiyor bu lanet his uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim nasıl anlarım aldattığını hiç bilmiyorumAldattığını düşündürecek bişey bulamadım ben bunda belki senin huyuna gitmeye çalışıyordur sadece. Aldatıyor demek için daha kesin kanıtlar olması lazım adam iyi davranıyor diye hemen aldattı olmaz ki
Dogumdan sonra oluyo maalesef bu gel gitler ben gece ruya gordu diye uyandirip baska kadinlar goruyosun ben seni bosicam demistim mesela…ayrica gercekten yoruldugunuzu goruyor olabilir belki de 2 kez reddedilmek dokunmus olabilir.. ama bunlar sizi aldattigini gostermez eger asamiyorsaniz bir destek alin derim ama bilin ki bu donemler gecici sizin kafa dagitmaya ihtiyaciniz var cok yorulmussunuz belli ki daha fazla yormayin kendinizi2 buçuk yaşında kızım var 3 aylık bebeğim var ve ben çok yoruluyorum eşim gereğinden fazla iyi olmuş cinsellik konusuna gelincede 1 aydır düzenli ilişkimiz yok normalde hergun olan en fazla 2 günde 1 olan ilişki birden bire bitti o suçta benim ben istemiyordum 2 kere red ettim sürekli aklımda o yüzden istemiyorum ztn oda yanaşmıyor artık yapmamı istemediği herşeyi kendisi yaptırıyor şuan sana üzülüyorum çocuklar çok yoruyor seni ondan diyor fazlasıyla iyi olmuş
Psikolojik destek almanızı öneririm hiç bir sebep yokken paranoya yapmanız normal değil. Adamı bu düşüncelerle darlamayın insanlar bazen şey düşünüyor yapmadığım halde yaptı diye muamele görüyorum yapayımda boşa gitmesin bari gibi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi.Sosyal medya hesaplarını bile kapatmak istiyor yeterki güven diyor ama olmuyor içimden gitmiyor bu lanet his uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim nasıl anlarım aldattığını hiç bilmiyorum
Evet bebeğim kolik sürekli ağlıyor 2 buçuk yaşındaki kızımda zor hep ağlıyor daha 22 yaşındayım ama çok fazla bunaldım artık yoruldum atlatamiyorum resmen adamı ben itiyorum uzaklastiriyorum reddedildiği zaman çok dokunuyor ona ztn ama her zaman söylerdi cinsellik herşeyden önce gelir benim için diyeDogumdan sonra oluyo maalesef bu gel gitler ben gece ruya gordu diye uyandirip baska kadinlar goruyosun ben seni bosicam demistim mesela…ayrica gercekten yoruldugunuzu goruyor olabilir belki de 2 kez reddedilmek dokunmus olabilir.. ama bunlar sizi aldattigini gostermez eger asamiyorsaniz bir destek alin derim ama bilin ki bu donemler gecici sizin kafa dagitmaya ihtiyaciniz var cok yorulmussunuz belli ki daha fazla yormayin kendinizi
Zaten söylüyor bana yapmadığım halde böyle yapıyorsun bari yapayım da boşa gitmesin çok darliuorum onu bu aralar çok yoğun çalıştı bayram haftası olduğu için giyim mağazasında çalışıyor bide üstüne de çok gidiyorum hem yoruluyor bide üstüne ben böyle yapınca daha çok sinirleniyoPsikolojik destek almanızı öneririm hiç bir sebep yokken paranoya yapmanız normal değil. Adamı bu düşüncelerle darlamayın insanlar bazen şey düşünüyor yapmadığım halde yaptı diye muamele görüyorum yapayımda boşa gitmesin bari gibi eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi.
Cinsellik herseyden once gelir lafi hos olmamis sonucta kadinin dogum yapacagi lohusalik zamani cinsellik olmayacagi belli belki de bu laf yuzunden bunlari dusundunuz.Dedigim gibi zamanla gecicek en azindan benim lohusalik zamanimda yaptiklarim gecti..iki tane cocugunuz var Allah bagislasin zor bir donem cok yipratiyorsa sizi bu durum lutfen bir yardim alin bu sekilde hem kendinize hem esinize hemde cocuklariniza yetemezsiniz sizin saglikli olmaniz demek cocuklarinizin saglikli olmasi demekEvet bebeğim kolik sürekli ağlıyor 2 buçuk yaşındaki kızımda zor hep ağlıyor daha 22 yaşındayım ama çok fazla bunaldım artık yoruldum atlatamiyorum resmen adamı ben itiyorum uzaklastiriyorum reddedildiği zaman çok dokunuyor ona ztn ama her zaman söylerdi cinsellik herşeyden önce gelir benim için diye
Kaynanam üst katimda oturuyor çocuklarım ikisi ağlama krizine giriyor sırf sesleri bana gelmesin diye müzik açıyorum diyor bebek emziriyorum 2 haftadır yemek yemiyorum stresten sadece su içiyorum o kadar zor durumdayım ki atlatamiyorum tek başıma annemlere geldim eşim annemi aramış anne nasihat et ben bsy yapmıyorum sürekli beni suçluyor demiş anneme anlattım o biraz nasihat etti aradan 1 saat geçti yine eşime sardımCinsellik herseyden once gelir lafi hos olmamis sonucta kadinin dogum yapacagi lohusalik zamani cinsellik olmayacagi belli belki de bu laf yuzunden bunlari dusundunuz.Dedigim gibi zamanla gecicek en azindan benim lohusalik zamanimda yaptiklarim gecti..iki tane cocugunuz var Allah bagislasin zor bir donem cok yipratiyorsa sizi bu durum lutfen bir yardim alin bu sekilde hem kendinize hem esinize hemde cocuklariniza yetemezsiniz sizin saglikli olmaniz demek cocuklarinizin saglikli olmasi demek
İliskinizi cok yipratirsiniz bu sekilde bu surec gecici bir surec derin izler birakmadan atlatmaniz lazim benim kaynanam bunu soyleseydi eger madem seslerini duyuyosun muzik acmak yerine inip yardim etsene derdim..ama siz ben olmayin ben susan bi tip olmadigim icin kayinvalidemle konusmuyorum bircok kisi lohusalik suresinde depresyona giriyor bu sebeple mutlaka yardim alin diyorum ayrica anneniz bir sure sizinle kalamaz mi? Cocuklara bakim konusunda yardimci olsa sonucta kaynananizdan bir fayda yok anlasilanKaynanam üst katimda oturuyor çocuklarım ikisi ağlama krizine giriyor sırf sesleri bana gelmesin diye müzik açıyorum diyor bebek emziriyorum 2 haftadır yemek yemiyorum stresten sadece su içiyorum o kadar zor durumdayım ki atlatamiyorum tek başıma annemlere geldim eşim annemi aramış anne nasihat et ben bsy yapmıyorum sürekli beni suçluyor demiş anneme anlattım o biraz nasihat etti aradan 1 saat geçti yine eşime sardım
Hayatta yardım etmez açık açık söylüyor ztn eşimde annemlere yolladı kafanı dinle ne zmn istiyorsan o zmn gel dedi kii normalde 2 gün kalmama dahi izin vermeyen insan şüphelerim o yüzden artıyorİliskinizi cok yipratirsiniz bu sekilde bu surec gecici bir surec derin izler birakmadan atlatmaniz lazim benim kaynanam bunu soyleseydi eger madem seslerini duyuyosun muzik acmak yerine inip yardim etsene derdim..ama siz ben olmayin ben susan bi tip olmadigim icin kayinvalidemle konusmuyorum bircok kisi lohusalik suresinde depresyona giriyor bu sebeple mutlaka yardim alin diyorum ayrica anneniz bir sure sizinle kalamaz mi? Cocuklara bakim konusunda yardimci olsa sonucta kaynananizdan bir fayda yok anlasilan
Esiniz sizin yoruldugunuzu anlamis rahat etmeniz icin annenize yollamis bence olmasi gerekeni yapmis suphelenecek bisey yok anlattiklarinizda madem iciniz rahat etmiyor donun eve annenizle birlikte bi sure sizde kalsin anneniz hem esiniz yaninizda olur hem anneniz toparlarsiniz zaten 10-15 gun dinlendikten sonra en azindan bedenen biraz dinlenirsinizHayatta yardım etmez açık açık söylüyor ztn eşimde annemlere yolladı kafanı dinle ne zmn istiyorsan o zmn gel dedi kii normalde 2 gün kalmama dahi izin vermeyen insan şüphelerim o yüzden artıyor
Annemde çalışıyor ama eve döneceğim kızımı burada bırakacağım annem burda kalsın dediEsiniz sizin yoruldugunuzu anlamis rahat etmeniz icin annenize yollamis bence olmasi gerekeni yapmis suphelenecek bisey yok anlattiklarinizda madem iciniz rahat etmiyor donun eve annenizle birlikte bi sure sizde kalsin anneniz hem esiniz yaninizda olur hem anneniz toparlarsiniz zaten 10-15 gun dinlendikten sonra en azindan bedenen biraz dinlenirsiniz