- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Birşey olmaz
Günde 1 aynı saatte devam
Emin misiniz ya çok korktum. 13 yaşında henüz
Bol bol su içsin yıllar önce ben de sakinleştirici kullanırken iki tane içmiştim aynı gün,yine hergün kullandığım tiroid ilacını 1 tane yerine 2 tane içmiştim tek yaptığım bol bol su içmek olduKardeşim dikkat eksikliği tedavisi için Concerta 36 mg kullanıyor. İlaç normalde 24 saatte bir alınıyor. Karıştırmış 12 saat önce içmiş olmasına rağmen tekrar içti. Yani 24 saatte 2 kere içmiş oldu. Bilgisi olan buna benzer bir şey yaşamış olan var mı? Çok endişeleniyorum.
Öyle bir ibare göremedim ben amaProspektüsünde "Çocuğunuz alması gerekenden daha fazla aldıysa aşırı gürültü ve ışıktan koruyunuz; kendine zarar vermemesini sağlayınız." diye bir ibare ver. Sakin bir şekilde bol su içip uyumasını sağlayın. Daha mühim durumda hemen doktorunuza danışın tarzında uyarı bulunur. Iciniz rahat etmediyse bir nöbetçı eczaneyi arayıp danışın.
Her ilaçta almanız gerekenden fazla doz aldıysanız diye belirtir.Öyle bir ibare göremedim ben amaBu arada aradım nöbetçi eczaneyi bir şey olmaz dedi
Yangına körükle gidiyor işteÖyle bir ibare göremedim ben amaBu arada aradım nöbetçi eczaneyi bir şey olmaz dedi
Ilacın prospektusunde yazan bilgiyi söyledim. Aman da evler yansın durumu değildi.Yangına körükle gidiyor işte
AaaaIlacın prospektusunde yazan bilgiyi söyledim. Aman da evler yansın durumu değildi.
Iç rahatlatır diye sesten, gürültüden korumasının yeterli olduğunu söylediklerini belirttim. Pek körük değildi aslında.
Aaaa
Yoooo
Tabi değil di
Bir bidon benzin kadar zararsızdı :)
AslındaHiç öyle hissetmemiştim halbuki. Prospektüsü yazanlar utansın o halde :)
Konu sahibi arkadaşım sakin kal, gürültü ve aşırı ışık olmadığı sürece bir şey olmazmış.
Estafurullah empati iyidir. :) Belki ben gereksiz pimpirikliyim. On dakika prospektüs okudum anlamadıklarımı da es geçtim yani aman bir şey olur mu korkusu çoktur bende.Aslında
Belki sen haklısın
Gereğinden fazla empati kurup yazıyorum.
Benim alınganlığım.
İyi değilim :)
Estafurullah empati iyidir. :) Belki ben gereksiz pimpirikliyim. On dakika prospektüs okudum anlamadıklarımı da es geçtim yani aman bir şey olur mu korkusu çoktur bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?