- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
Anladım peki teşekkürlerTebrk ederim öncelikle.
Değerinin artması için bişey yapamazsın. Yapacağın tek şey 2 günde 1 kan vermek olacaktır. Ona göre de normal gebelik mi öğrenilir zaten.
Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetimden 4 gün önce öğrendiğim için beta hcg 38 çıktı hemşire daha da cıkar takma kafana dedi haftaya kadın doguma gidip muayene ol birde kan testi yaptır dedi o zaman yükselir dedi benim peki yükselmesi icin ne yapmam lazım düşer diye korkuyorum veya boş gebelik filan diye birde sonuçlarım anlayan varsa bakabilir mi
Yükselmesi için yapilcak bir sey yok ama adetten 4 gun oncesi icin iyi bir deger .Benim adet günümde 86 cikmisti .Yani 4 gun once yaptirsam belki 20 belki 30 cikcakti .Icinizi ferah tutun .Kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim adetimden 4 gün önce öğrendiğim için beta hcg 38 çıktı hemşire daha da cıkar takma kafana dedi haftaya kadın doguma gidip muayene ol birde kan testi yaptır dedi o zaman yükselir dedi benim peki yükselmesi icin ne yapmam lazım düşer diye korkuyorum veya boş gebelik filan diye birde sonuçlarım anlayan varsa bakabilir mi
dediklerinizi yapıcam artıkın folbıol kullanıyordum kullanmaya devam edıcem hep olumlu dusunucem bol bol su ıcıcemYükselmesi için yapilcak bir sey yok ama adetten 4 gun oncesi icin iyi bir deger .Benim adet günümde 86 cikmisti .Yani 4 gun once yaptirsam belki 20 belki 30 cikcakti .Icinizi ferah tutun .
daha ilk bebegim evet :) yok hıc olumsuz dusunmuyorum ıcım hep ferah yukselır saglıklı olur dıye dusunuyorum Allah sağlıklı bır sekılde kucağıma almayı nasip etsin :) haftaya kadın doguma gıdıcem bakalım kese gozukucekmıTebrikler canım maşallah, stresten uzaklaşıp, normal hayatına devam edip, bol su içip, gayet sakin bir şwkilde beklemwye çalış. İlk bebek miydi kayıp varmıydı, neden kaybetmeyi düşünüyorsun Allah koruusn pozitif düşün
Foruma cok takilmayin bos gebelik ,dis gebelik ,kimyasal derken gerilirsiniz .Sizin başınıza da gelcek diye bir sey yok .dediklerinizi yapıcam artıkın folbıol kullanıyordum kullanmaya devam edıcem hep olumlu dusunucem bol bol su ıcıcem
daha cok yenı anneyım ben bugun ogrendım ılk cocugum oldugu ıcın de daha cok cahilim bu konularda artar mı azalırmı derken okudugum seylerden korktum cıdden ama takmıyorum yanı korkmuyorum haftayada keseyı gorucem dıye dusunuyorumForuma cok takilmayin bos gebelik ,dis gebelik ,kimyasal derken gerilirsiniz .Sizin başınıza da gelcek diye bir sey yok .
5 haftalıkken kese gözükür, 1-2 hafta sonra da çağırır kalp atımına bakmak için sen hiç okuma burdaki olumsuzlukları, bizim başımıza geldi diye senin de gelecek değil inşallah doğar sağlıkla dua et yeter :)daha ilk bebegim evet :) yok hıc olumsuz dusunmuyorum ıcım hep ferah yukselır saglıklı olur dıye dusunuyorum Allah sağlıklı bır sekılde kucağıma almayı nasip etsin :) haftaya kadın doguma gıdıcem bakalım kese gozukucekmı
Allah bağışlasın sana yavrucuğunu bak rüyanda çıkmış çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelişir bebişin bizede dua et darısı başımaZaten yerleşme kanaması oldu şimcik sağlıklı yavrucugum
Amiiin hep dua edicem :)Allah bağışlasın sana yavrucuğunu bak rüyanda çıkmış çok sevindim canım inşallah sağlıkla gelişir bebişin bizede dua et darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?