acil bakar mısınız ! ishalim !

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
başlık çok garip oldu fakat yardıma ihtiyacım var . annem babam evde değiller. doktora gitme gibi bir durumum şu an yok . ishalin ikinci günündeyim . dün başladı. karnım ağrıyor . ilaç aldım . fakat etki etmedi. limonlu su içtim . su içiyorum . patates haşlıyorum . düdüklüye koydum . düdüklünün inip kalkan bir düğmesi var ya onu indireyim mi kaldırayım mı ? patatesler ne kadar sürede pişer

Önce kaldir o dugmeyi, ötmeye başlayinca indirip en kücük ocaga alip altini kıs düdüklüye göre değişir ama eski duduklulerden galiba 20 dk da haşlanmış olur. Düdüklü sogumadan sakın açma ilk once yavasca o dudugu kaldır buhar cikmiyorsa ac yoksa patlar falan allah korusun.

Normal haşla bence sen.
Limon kahve (Türk kahvesi) denedin mi

ilk önce hiç ses çıkarmadan indirdim. yazınızı okuyunca suya tutup açtım . tekrar koydum . şu an dik . ses çıkınca indireceğim . türk kahvesi normalde bile midemi bulandırır. limonla hayatta düşünemiyorum . bir de midemi bozmayayım

Düdüklüye hiç gerekyok bence. Normal tencerede de pişirebilirsin. İlk defa kullanacaksan tehlikeli olabilir canım. Eğer düdüklü kullanıyorsan ocaktan indirince mutlaka HAVAsıni al yoksa patlar.
Ayrıca ishal için, patates haşlaması dışında şeftali , muz yemek iyi gelir. Bol su içmeyi unutma ve yağlı yiyeceklerden uzak dur canım gećmiş olsun.

teşekkür edrim . markete gidip dediklerinizi alacağım . normal tencereye alacağım korktum

1 tatlı kaşığına türk kahvesi koy,üstüne limon sık,yut ve üstüne hemen suiç..şıp diye keser..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…