- 17 Ocak 2023
- 13
- 0
- 34
sabah uyanınca ilk tuvalete gitdiğinle yap testi. o zaman daha belli oluyorBenim testime de bakarmısınız reglime 4 gün kala yaptım hayalet çizgi var mı sizce kızlar
İlk bir iki hafta eczaneden alınan testlerde belli olmuyor bende yaptım çıkmadı testim bekledikten sonra soluk bir cizgi belirginlestiSelamun aleyküm hanımlar benim adet günüm 8 gün geçti dün idrar testi yaptım beklemedim çok 2 dk falan fazla tek çizgi görünce bıraktım direk lavaboya bırakmıştım ondan 2 saat sonra tekrar lavaboya gittim öyle test dikkatimi çekti elime aldım iki çizgi gördüm kuruma çizgisi gibi de hiç durmuyor bilemiyorum şu anda böyle yaşayan war mı aranızda görsel ekleyeceğim bakar mısınız
İlk bir iki hafta eczaneden alınan testlerde belli olmuyor bende yaptım çıkmadı testim bekledikten sonra soluk bir cizgi belirginlesti
Kesin sonuç için kan tahlili
Göğüslerim çok hassas ve şiş ağrıyo onun dışında bişeyim yok sanırım yine de heyecanlandım iştebalım görünmüyor bir şey ama zaten erken yapmışsın :) Allah büyüktür üzülme, belirtin var mı
Yarın denicem bakalım yarın adetime 2 gün kalmış oluyor çıkar mı varsa?sabah uyanınca ilk tuvalete gitdiğinle yap testi. o zaman daha belli oluyor
ben beklemedim yapmıştım adetime 5 gün kala sabah erkenden. silik çıkmışdı ama diğer yaptıgıma gore daha koyuydu.Yarın denicem bakalım yarın adetime 2 gün kalmış oluyor çıkar mı varsa?
arkadaşlar en net sonuç kan testi ne yazık ki çünkü ben gebelik testi yaptım 3 tane pozitif çıktı sonra kan verdim 1,20 çıktıİkinci çizgi gözüküyor fakat erken gebelik testleri yanıltabiliyor bekleyin tam 1hafta geçsin ondan sonra normal test ile tekrarlayın
Evet öyleymiş maalesef adetim 14 gün geçti hiç geçmezdi normalde kan testi yaptırdım çıkmadı adet olamıyorumarkadaşlar en net sonuç kan testi ne yazık ki çünkü ben gebelik testi yaptım 3 tane pozitif çıktı sonra kan verdim 1,20 çıktı
2 saat sonra görülmüş olan çizgi geçersizdir ilk 5 dkda göeünmesi lazımSelamun aleyküm hanımlar benim adet günüm 8 gün geçti dün idrar testi yaptım beklemedim çok 2 dk falan fazla tek çizgi görünce bıraktım direk lavaboya bırakmıştım ondan 2 saat sonra tekrar lavaboya gittim öyle test dikkatimi çekti elime aldım iki çizgi gördüm kuruma çizgisi gibi de hiç durmuyor bilemiyorum şu anda böyle yaşayan war mı aranızda görsel ekleyeceğim bakar mısınız