acil bakar mısınız fotoma

hissediyorum meme ucumu kenarları dikişten kaynaklı hafif kanamalarımda oluyor. günden güne artan bir morarma vs yok o yüzden kafam karıştı

günden güne fotoğraf çekip karsılastırıyorum aksine renkleniyo morarmalar azalıyo. bilemiyorum

Eklentiler

• Picsart_24-12-08_13-24-18-554.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 32
Çok geçmiş olsun, bir an öyle görünce bir şok oldum. Düzelir umarım
sarılıklar batikon lekesi. herkes ondan korkmuş. göğüs ucum yavaş yavaş toparlıyo gibi hemen üstte ki yorumda fotoğraf bıraktım. morluklar daha az, hissiyat var . Bu sitede anladığım tek bir şey var insanı çok korkutuyorlar

Yok yok korkmayın sakin olun. Düzelecek tabiki, böyle kalacak hali yok ya

Ben küçültme olalı 10 ay olacak bu şekilde dehşet görüntü vardı inan şuan hepsi geçti kaç bedene düştünüz yani doktorla kaç beden olarak konustunuz

Geçmiş olsun zor bir süreç .insanı da en çok bilinmezlik karamsarlık yoruyor maalesef ama görüntü iyiye gitmiş nekroz değil bence içinizi ferah tutup doktorunuza güvenin
Bana ameliyat olalı 11 ay oldu sizi çok iyi anlıyorum geçecek

merhaba evet dediğiniz gibi yapacağım. Bu sitedekilere inandım ilk başta kendi psikolojimi alt üst ettim. çok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…