hissediyorum meme ucumu kenarları dikişten kaynaklı hafif kanamalarımda oluyor. günden güne artan bir morarma vs yok o yüzden kafam karıştıBu şekilde fotoğraf atıp nekroz olduğunu söyleyen bir çok üyeden de gördüm fakat nekroz olsa bile erken müdahale ile toparlananda çok oldu bende aynı ameliyatı oldum ve çok araştırmıştım bu nedenle anladım tabi doktorunuz en iyisini bilir ihmal etmeyin
günden güne fotoğraf çekip karsılastırıyorum aksine renkleniyo morarmalar azalıyo. bilemiyorumBu şekilde fotoğraf atıp nekroz olduğunu söyleyen bir çok üyeden de gördüm fakat nekroz olsa bile erken müdahale ile toparlananda çok oldu bende aynı ameliyatı oldum ve çok araştırmıştım bu nedenle anladım tabi doktorunuz en iyisini bilir ihmal etmeyin
Çok geçmiş olsun, bir an öyle görünce bir şok oldum. Düzelir umarımkızlar nasıl sizce normal mi bugün 6. gün meme küçültme ameliyatı sarılıklar batikon lekesi. meme ucunda sıkıntı var mı sizce
Eki Görüntüle 3516334
sarılıklar batikon lekesi. herkes ondan korkmuş. göğüs ucum yavaş yavaş toparlıyo gibi hemen üstte ki yorumda fotoğraf bıraktım. morluklar daha az, hissiyat var . Bu sitede anladığım tek bir şey var insanı çok korkutuyorlarÇok geçmiş olsun, bir an öyle görünce bir şok oldum. Düzelir umarım
teşekkür ederim .Çok geçmiş olsun, bir an öyle görünce bir şok oldum. Düzelir umarım
Yok yok korkmayın sakin olun. Düzelecek tabiki, böyle kalacak hali yok yasarılıklar batikon lekesi. herkes ondan korkmuş. göğüs ucum yavaş yavaş toparlıyo gibi hemen üstte ki yorumda fotoğraf bıraktım. morluklar daha az, hissiyat var . Bu sitede anladığım tek bir şey var insanı çok korkutuyorlar
Ucu yok gibi nerdeysekızlar nasıl sizce normal mi bugün 6. gün meme küçültme ameliyatı sarılıklar batikon lekesi. meme ucunda sıkıntı var mı sizce
Eki Görüntüle 3516334
yapısal olarakta küçüktü. ve uc kısmı hep öyleydi benim. doktor meme ucumda küçültme yapmadıUcu yok gibi nerdeyse
Ama küçültme operasyonu da etkilemiştiryapısal olarakta küçüktü. ve uc kısmı hep öyleydi benim. doktor meme ucumda küçültme yapmadı
mutlaka. şu an derdim küçüklüğü falan değil. bir an evvel toparlanmasıAma küçültme operasyonu da etkilemiştir
Sanki daha iyigünden güne fotoğraf çekip karsılastırıyorum aksine renkleniyo morarmalar azalıyo. bilemiyorum
Umarım toparlanırsın bir an öncemutlaka. şu an derdim küçüklüğü falan değil. bir an evvel toparlanması
evet. toparlamış kendini. çekilme yok. hissiyat var. Sanırım uzun bir süreçte iyileşecek. ben morluklardan korkuyorum morluklarım azalıyor en azından rengi açılıyor.Sanki daha iyi
Sanki daha iyi
Yok morluklar açılıyor ona emin ol 1 sene de sürse düzeliyoevet. toparlamış kendini. çekilme yok. hissiyat var. Sanırım uzun bir süreçte iyileşecek. ben morluklardan korkuyorum morluklarım azalıyor en azından rengi açılıyor.
göğüs ucumun üzerinde var fark ettiyseniz onlar açılıyor beni çok korkuttu. ilk günler ve bu sitede böyle şeyler sormak ne zormuş ya neler neler yazıyorlarYok morluklar açılıyor ona emin ol 1 sene de sürse düzeliyo
Yok yahu açılıyo kendimden biliyorum biraz uzun sürüyor ama geçiyorgöğüs ucumun üzerinde var fark ettiyseniz onlar açılıyor beni çok korkuttu. ilk günler ve bu sitede böyle şeyler sormak ne zormuş ya neler neler yazıyorlar
merhaba evet dediğiniz gibi yapacağım. Bu sitedekilere inandım ilk başta kendi psikolojimi alt üst ettim. çok korktum.Geçmiş olsun zor bir süreç .insanı da en çok bilinmezlik karamsarlık yoruyor maalesef ama görüntü iyiye gitmiş nekroz değil bence içinizi ferah tutup doktorunuza güvenin
Bana ameliyat olalı 11 ay oldu sizi çok iyi anlıyorum geçecek