Biraz düşük mü acaba diye tedirgin oldum, teşekkür ediyorumBence normal benim de ilki 55 iki gün sonra 174 hayırlı olsun
TesekkurlerArtış olarak gayet güzel en son adet tarihiniz nedir
Bence normal benim de ilki 55 iki gün sonra 174 hayırlı olsun
Diğer kan sonucunuz neydi yani 174 ciktiktan sonra ne zaman yaptiniz. Cuma gün tekrar kan vericem bendeBence normal benim de ilki 55 iki gün sonra 174 hayırlı olsun
Sanırım öyle oluyor doktora gittiniz mi pekiTesekkurlerBenim adet tarihim biraz garip. Mart ayında biraz gecikmeyle ayin 9 gibi adet oldum.
Bu ay da yani nisanin 5 inde de adet oldum. Üstüne görme dedikleri durum sanirim di mi
Dün çıktı 174 doktora gittim haftaya tekrar gelmemi söylediDiğer kan sonucunuz neydi yani 174 ciktiktan sonra ne zaman yaptiniz. Cuma gün tekrar kan vericem bende
Bugun kan vermeden önce farklı bir hastanede doktora görünmüştüm ama cok tersti ve hiç ilgilenmedi. Cuma gun gel kan ver dedi. Içim rahat etmeyince baska yerde verdim cuma günde gidip orda veririmSanırım öyle oluyor doktora gittiniz mi peki
Benim doktorum pek yorum yapmadı. Sizin ki birseyler söyledi miDün çıktı 174 doktora gittim haftaya tekrar gelmemi söyledi
Siz ultrasona girdiniz mi ben doktora gittim ama girmedim haftaya giricemBugun kan vermeden önce farklı bir hastanede doktora görünmüştüm ama cok tersti ve hiç ilgilenmedi. Cuma gun gel kan ver dedi. Içim rahat etmeyince baska yerde verdim cuma günde gidip orda veririmrahim duvarı güzel folik asite başla ama deger dusuk net birsey söyleyemem suan dedi. Siz gittiniz mi
Evet ultrasonla bakti karnımdan o zaman dedi rahim duvarı güzel diyeSiz ultrasona girdiniz mi ben doktora gittim ama girmedim haftaya giricem
Guzel haberlerini bekliyorumSiz ultrasona girdiniz mi ben doktora gittim ama girmedim haftaya giricem
InşallahTeşekkür ederim inşallah ikimizden de güzel haberler gelir sen de yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?