• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL BAKAR MISINIZ BETA HCG ARTIŞI NORMAL MI?

Jayus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
191
53
13
12.04.2020 tarihinde
saat 21.00'da ilk değer 71,95

15.04.2020 tarihinde
Saat 16.40'ta değer 165,48

Artış normal mi?

Artış olarak gayet güzel en son adet tarihiniz nedir 😊
Tesekkurler🙏Benim adet tarihim biraz garip. Mart ayında biraz gecikmeyle ayin 9 gibi adet oldum.
Bu ay da yani nisanin 5 inde de adet oldum. Üstüne görme dedikleri durum sanirim di mi

Sanırım öyle oluyor doktora gittiniz mi peki
Bugun kan vermeden önce farklı bir hastanede doktora görünmüştüm ama cok tersti ve hiç ilgilenmedi. Cuma gun gel kan ver dedi. Içim rahat etmeyince baska yerde verdim cuma günde gidip orda veririm😀 rahim duvarı güzel folik asite başla ama deger dusuk net birsey söyleyemem suan dedi. Siz gittiniz mi

İlerlemenin güzel olduğunu söyledi daha çok yeni ve minik olduğu için yorum yapmamış olabilir benim doktorumda sadece bunu söyledi

Bugun kan vermeden önce farklı bir hastanede doktora görünmüştüm ama cok tersti ve hiç ilgilenmedi. Cuma gun gel kan ver dedi. Içim rahat etmeyince baska yerde verdim cuma günde gidip orda veririm😀 rahim duvarı güzel folik asite başla ama deger dusuk net birsey söyleyemem suan dedi. Siz gittiniz mi
Siz ultrasona girdiniz mi ben doktora gittim ama girmedim haftaya giricem

Back