- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
Geçmiş olsun ,hacklenmişsiniz ve şifre için para isteyecekler
ya bu çok bilindik bi hacklenme olayı. o para yollama ile kurtulabileceğiniz bişey de değil. profesyonel yardım almayı deneyin ama dönüşü olacağını sanmıyorum. muhasebe programını yedekliyordunuz değil mi?
ayrıca o ağa bağlı başka bilgisayarlarda da problem olabilir. ortak ağda iseniz çıkmanızı öneririm.
geçmiş olsun.
http://www.teknolojioku.com/haber/c...enir-sifreli-dosyalar-nasil-acilir-24196.html
virüs müydü acaba o gelen
Yedekliyordum ama son 2-3 haftanın yedeği yok. Napicam şimdi bana kaldı resmen ya. Profesyonel yardımdan kastiniz nedir
geçmiş olsunVirusmus evet
Cryptolocker virüsü gelmiş. Fidye isterler bilgilerinizi vermek için. İnşallah bilgi işlem backup alıyordur. Para filan göndermeyin sakın. Dosyalarinizi kurtaramazsiniz artık.
Para falan yollamayın şakın ,çünkü istedikçe isterler
Ne biçim bilgisayarcıymış o? Ortak mı çalışıyor nedir (adamın günahınıda aldım böylece :)Peki para yollamadan cozulmez dedi bana bilgisayarcı? İnternette de sizin dediğiniz gibi diyorlar gönderince de yapmazlar vs diye.
Para göndersen de düzeltmeyebilirler. 50-50, tamamen insafına kalmış. Boş yere parandan olma diyorum.
Çözebilen çok az kişi vardır. Bulursan yaptır, yoksa pc'ye format atmak tek çare, ama bilgisayda hiç bilgi kalmaz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?