Acil bakabilir misiniz gelişim gösterip göstermediği için

deryC

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
80
11
3
30
Merhabalar ayın 19 unda evde rastgele kast test yapma üzerine hamile olduğumu öğrendim polikistik över olduğum için böyle bi beklentim yoktu bu ay için hastanenin acil bölümüne gidip direk kan tahlili verdim alttan muayene oldum kese gibi görünüyor kan testinden sonra net cevap veririm dedi doktor kan tahlilim 9074 çıktı ertesi gün hemen randevu alıp kendi doktoruma gittim kese var bebek yok boş gebelik olmasından şüphe etti adetim düzensiz olduğu içinde gebeliği hesaplayamadı ancak embriyo oluşursa hesaplaya bilirim dedi ondan sonra 1 hafta sonra tekrar kontrol edince kesenin büyüdügü embriyonun oluştuğunu gözlemledik kalp atışı oluşmamıştı 10 gün sonrası için tekrar bakalım sağlıksız olabilir kalp atışı haftaya duymamız gerek dedi bu arada 6 haftalık olabileceğini söyledi embriyonun bu hafta gidince kalp atışının halen olmadığını kalp atışının olmadığını gelişim göstermediğini kürtaj olmam gerektiğini söyledi eşimde tek doktora tabi kalmayıp yeni başka bi doktora görünmememizi ona göre karar vermemiz gerektiğini söyledim ulturason görüntülerini göndersem bakabilir misin başına böyle bişey gelip sonradan değişen oldu mu acaba bu arada 6 yaşında oğlum var ikinci gebeliğim olacak uzun yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…