• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Acil anne sütü gerekli:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Çok teşekkür ediyorum arkadasim:)

Bende kizima 2- 2.5 yasina kadar anne sutu icirdim.
hic hazir mama veya inek sutu vermedim! hep hormon dolu onlarin ici ve koruyucu maddeler var... !!!

suan 3 yasina girecek kizim ve herseyi yiyor. cok sukur (hic yemek secmiyor, anne sutunden her tada aliskin oldugu icin)
Az hastalaniyor, cok zeki, ya$itlarina göre boyu uzun, cok guzel konusuyor (2dil biliyor, biz yurtdisinda yasiyoruz)
cok erken surunmeye ve yurumeye basladi, cok neseli cok mutlu bir cocuk... vs vs...
yani her yönu ile cok saglikli, temiz, ucuz ve cok avantajli bir durum anne sutu vermek.
kizimla aramda cok guzel bir bag var... hic bir seye degisilmez.

emzirme ile sorularin vs olursa, her zaman sorabilirsin canim.
Kolay gelsin <3

Istanbul cekmekoyde oturuyorum 4 ay önce doğum yaptım benimde oğlum emmeyi bıraktı ve sütüm azaldı makineyle sagiyorum önceden her sagdigimda 250ml süt gelirdi şimdi 100 ancak bu taraflarda bebeğini emzirmek isteyen olursa yardımcı olabilirim hem sütüm kesilmez hem bir bebeğe yardımcı olabilirim sigara alkol hastalık vs hicbir sey yok

Back