- Konu Sahibi istanbullugelinnn
-
Evet covid oldum. Çevremdeki herkes covid oldu çok ağır hastalandım ilaç kullanmak zorunda kaldımMerhaba mesajınıza bi cevabim yokta önceki mesajlarınızı hatırlıyorum sağlıklı ilerliyordu gebeliğiniz bi sıkıntı mı oldu acaba
Kendinizmi istiyorsunuz doktor mu önerdiEvet covid oldum. Çevremdeki herkes covid oldu çok ağır hastalandım ilaç kullanmak zorunda kaldım
Doktor da önerdi bende istedim ilerde birşey olursa bunu kaldıramazdım henüz bir araştırma yok bebeğe zararıyla ilgili ama ilaçta kullandığım için çok korktumKendinizmi istiyorsunuz doktor mu önerdi
cnm ankarada en iyi kadın doğum uzmanlarından biri özel umut hastanesindeki nüvit birgilidir. kendisi yıllarca zekai tahri burakta çalıştı. çok özel bir hekimdir.Doktor da önerdi bende istedim ilerde birşey olursa bunu kaldıramazdım henüz bir araştırma yok bebeğe zararıyla ilgili ama ilaçta kullandığım için çok korktum
Teşekkür ederim dün işlemi oldum doktorumun yönlendirmesiylecnm ankarada en iyi kadın doğum uzmanlarından biri özel umut hastanesindeki nüvit birgilidir. kendisi yıllarca zekai tahri burakta çalıştı. çok özel bir hekimdir.
rica ederim cnm. çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim dün işlemi oldum doktorumun yönlendirmesiyle
sağolunrica ederim cnm. çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayirEvet covid oldum. Çevremdeki herkes covid oldu çok ağır hastalandım ilaç kullanmak zorunda kaldım
Sağolun ben de öyle düşünüyorum kısmet değilmişÇok geçmiş olsun vardır bunda da bi hayir
cok gecmis olsun okuyunca cok uzuldumSağolun ben de öyle düşünüyorum kısmet değilmiş
Sağolun kısmeti yokmuş çok üzgünüm atlatırım inşallah, ben çok dikkat etmeme rağmen hasta oldum. Allah kimseye yaşatmasın.cok gecmis olsun okuyunca cok uzuldum
nasil oldu nasil bulasti nerelere girdiniz yada ayy atlaticaksibiz eminim evdemisiniz hastanedemiSağolun kısmeti yokmuş çok üzgünüm atlatırım inşallah, ben çok dikkat etmeme rağmen hasta oldum. Allah kimseye yaşatmasın.
Ben evden hiç çıkmıyordum virüsten korktuğum için aldığım şeyleri domestosla yıkıyordum o kadar dikkat ediyordum yani eşimin iş yerinden biri ateşlenip fenalaştı teste gönderildi pozitif çıktı bizdede 4. Gün belirtiler çıktı bende nefes darlığı sırt ağrısı tat koku kaybı vücut yanması 3 gün nefes alamadım öleceğim sandım nefes alamama 3 gün sürdü sonra yavaş yavaş diğer belirtiler çıktı evde atlattık ama zor atlattık yataktan kalkamadık vücut ağrısı halsizlik şuan iyileşmiş olmama rağmen vücudum çok yorgun en kötüsü psikolojik olarak çöküyorsun ölüm korkusu sonra zaten çevremizdeki herkes aynı anda belirti vermeye başladı Allah’a şükür ölen hastahaneye yatan olmadı en belirgin belirti tat ve koku kaybıydı bilgilendirme amaçlı bu kadar uzun yazdım çook dikkat edin bu virüs herkeste aynı geçmiyor ve basit bir grip değil. İnşallah bir daha yaşamayıznasil oldu nasil bulasti nerelere girdiniz yada ayy atlaticaksibiz eminim evdemisiniz hastanedemi
canim benim cok cok uzuldum dezanfektanla filan gezin gittginiz yerlerde.durumunuz nasil simsi iyimisiniz tedavi asamasindaminiz cok gecmi s olsun gerçekten allah beterinden saklasin tum dualarim seninle ciddenBen evden hiç çıkmıyordum virüsten korktuğum için aldığım şeyleri domestosla yıkıyordum o kadar dikkat ediyordum yani eşimin iş yerinden biri ateşlenip fenalaştı teste gönderildi pozitif çıktı bizdede 4. Gün belirtiler çıktı bende nefes darlığı sırt ağrısı tat koku kaybı vücut yanması 3 gün nefes alamadım öleceğim sandım nefes alamama 3 gün sürdü sonra yavaş yavaş diğer belirtiler çıktı evde atlattık ama zor atlattık yataktan kalkamadık vücut ağrısı halsizlik şuan iyileşmiş olmama rağmen vücudum çok yorgun en kötüsü psikolojik olarak çöküyorsun ölüm korkusu sonra zaten çevremizdeki herkes aynı anda belirti vermeye başladı Allah’a şükür ölen hastahaneye yatan olmadı en belirgin belirti tat ve koku kaybıydı bilgilendirme amaçlı bu kadar uzun yazdım çook dikkat edin bu virüs herkeste aynı geçmiyor ve basit bir grip değil. İnşallah bir daha yaşamayız
Aldırma. İlaç kullanan hamile birini biliyorum bebeği gayet sağlıklı yazık etme bebeğine sanada yazık o kadar emek vermişsinMerhaba kürtaj olacağım ama devlet hastaneleri dolu özel de tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı daha önce yaptıran sağlam bir doktor sonradan bir sorun yaşatmayacak lütfen Ankara’da kürtaj yaptıran varsa tavsiyelerinizi bekliyorum acil
Sağolasın canım iyileştik şuan evden kafamızı çıkartmıyoruz yine de tekrar bulaşma durumu varmış Ankara wuhan olmuş zaten mahallede herkeste var ve pozitif şekilde geziyorlar duyuyoruz bir kere daha kaldıramam çok sağol canım benimcanim benim cok cok uzuldum dezanfektanla filan gezin gittginiz yerlerde.durumunuz nasil simsi iyimisiniz tedavi asamasindaminiz cok gecmi s olsun gerçekten allah beterinden saklasin tum dualarim seninle cidden
Maalesef aldırdım 6 haftalıktı bende duydum 8. 9. Ayında Doğumu yapmış bebek sağlıklı doğmuş kişileri ama ilk haftalar gelişim haftası organları oluşuyor bilmiyorum ben gelişiminde problem olacak diye kafaya taktımAldırma. İlaç kullanan hamile birini biliyorum bebeği gayet sağlıklı yazık etme bebeğine sanada yazık o kadar emek vermişsin
aaaa ayy cok dikkatli olun millet de dışarda goruorm kimse dikkat etmiyor masle takmış millet burnunun altinda yaz anliorm zor oluorda durum skinti aman dikkat tekrar tekrar gecmis olsun iyi olmaniza sevindim ALLAH a şükürSağolasın canım iyileştik şuan evden kafamızı çıkartmıyoruz yine de tekrar bulaşma durumu varmış Ankara wuhan olmuş zaten mahallede herkeste var ve pozitif şekilde geziyorlar duyuyoruz bir kere daha kaldıramam çok sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?