Hebe Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2008 56 0 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Hebe #1 Sevgili arkadaşlar merhaba.Bir kaç gündür kızım için kreş aramaktayım.kızım 27 aylık.Ben Keçiören subayevleri'nde oturuyorum.bu civarda çocuğunu kreşe verenler var mı? varsa acil şekilde yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sevgili arkadaşlar merhaba.Bir kaç gündür kızım için kreş aramaktayım.kızım 27 aylık.Ben Keçiören subayevleri'nde oturuyorum.bu civarda çocuğunu kreşe verenler var mı? varsa acil şekilde yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
K keyif kahvesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2015 5 0 38 3 Ekim 2015 Konu Sahibi Hebe #2 O tarafta sevgi kurumları iyi diye duymuştum. burçak ve yeşil elma'ya da gönderen tanıdıklarım oldu. basınevleri-bankaevleri tarafında da çokça kreş var. gezip görüp öğretmenle tanışıp karar vermek lazım.
O tarafta sevgi kurumları iyi diye duymuştum. burçak ve yeşil elma'ya da gönderen tanıdıklarım oldu. basınevleri-bankaevleri tarafında da çokça kreş var. gezip görüp öğretmenle tanışıp karar vermek lazım.
Lory89 Güzelliğin zulme çaldığı sınır.. Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2014 369 173 17 Ekim 2015 Konu Sahibi Hebe #3 Evet sevgi eğitim kurumlarına gönderebilirsiniz çok iyi