Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlumunda sınıfında var yardımcı bayan okulun ilk açıldığı zaman toplantı yapıldı bizim ödediğimiz okul aidatıyla yardımcıların paraları ödeniyormuş okul yönetimi buna açıklık getirdi ayrıca her ay bütün velilerden 5 tl para alınıyor bunlarda onlara veriliyormuş
Bizimde yardımcı bayan var sınıfımızda ama bizden hiç para istenmedi maşının yada siğortasının nasıl ödendiğini bilmiyorum. Ama okul aidatı olarak iki dönem için 325 milyon istediler
yardımcı kadın şart çünkü stajyerler temizlik yapmaz. altına kaçıran yemeğini döken çocuklarla ilgileniyor beslenme saatinden önce ve sonra sınıfı temizliyor. tuvalette çocuklarla ilgileniyor öğretmen diğer çocukları bırakıp tek başına bu işlerle ilgilenemez sonuçta çocuklar mağdur olur.
aylık 35 lirada milli eğitim bakanlığının belirlediği en asgari ücret. öyle para yiyiciler demen yanlış bence. bu toplanan paralarla çocukların tüm ihtiyaçları karşılanır . ama dediğim gibi idareciler bu toplanan paraları başka yerlere harcıyorlar. okula fotokopi makinesi projeksiyon makinesi falan başka şeyler alıyorlar anasınıfları hiç önemli değil onlar için öğretmenler binbir fedakarlıkla işlerini yapmaya çalışıyorlar.