Acil adet görmem lazım

semoss333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
12
4
39
Arkadaşlar iki gündür adet görmem lazımdı ama çok az leke olarak geliyor salı günü tatile gidecem bildiginiz bir söktürücü yöntemi varmı

Maydonoz, Limon kaynatıp içmek faydalı diye okumuştum ya da benim 1-2 kere yaptığım şey, aspirin içtim - genelde aynı günde geliyor...

tarlusal diye bir hap var.sabah 2 , öğlen 2 , akşam 2 tane içyorsun adet geliyor.zaten seninde geldi gelecek ama salıya 2 gün var ne zaman gelecek , ne zaman bitecek.en güzeli geciktirici iç tatilin bitene kadar.adeti durdur

Gebe olma ihtimaliniz olabilir mi? Sakin bilip bilmeden bir sey kullanmayin..
Yok ihtimal söz konusu bile olamaz tüpleri m bağlı
Bugün adet olsan salıya bitecek mi? Gebe olabilirsin belki?
tarlusal diye bir hap var.sabah 2 , öğlen 2 , akşam 2 tane içyorsun adet geliyor.zaten seninde geldi gelecek ama salıya 2 gün var ne zaman gelecek , ne zaman bitecek.en güzeli geciktirici iç tatilin bitene kadar.adeti durdur
Geciktirici kanama geldiği için fayda etmez dedi eczacı normalde ucgun sürüyor soğuk duş alınca kesiliyor

eczacı olmaz demiş ama senin adetin daha gelmemiş ki.lekelenme olarak geliyormuş şuan.o yüzden geciktirici içmen geç değil.bende çok fazla kullandım zamanında geciktirici tatil için.ama sen hap falan içmek istemiyorsan ılık duş al sıcağa yakın.özellikle karın bölgene bol bol ılık su tut.dairesel hareketlerle masaj yaparcasına.sıcak duşta adet gelmesi konusunda işe yarıyor.senin ki soğuk duşla kesiliyorsa , sıcak duşla da gelir :)

Üç gün adetin nesini dert ediyorsınuz ki, lekelenme varsa bu gün olmazsa yarın gelir, Çarşambaya da biter, tatilinizden bigün yemiş olursunuz sadece.
Ya benim gibi yedi gün sürseydi napcaktınız Sıcak banyo ve aspirin getirebilir bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…