Maydanoz denedim ama olmadı stres iyi durduMaydonoz, Limon kaynatıp içmek faydalı diye okumuştum ya da benim 1-2 kere yaptığım şey, aspirin içtim - genelde aynı günde geliyor...
Yok ihtimal söz konusu bile olamaz tüpleri m bağlıGebe olma ihtimaliniz olabilir mi? Sakin bilip bilmeden bir sey kullanmayin..
Bugün adet olsan salıya bitecek mi? Gebe olabilirsin belki?
Geciktirici kanama geldiği için fayda etmez dedi eczacı normalde ucgun sürüyor soğuk duş alınca kesiliyortarlusal diye bir hap var.sabah 2 , öğlen 2 , akşam 2 tane içyorsun adet geliyor.zaten seninde geldi gelecek ama salıya 2 gün var ne zaman gelecek , ne zaman bitecek.en güzeli geciktirici iç tatilin bitene kadar.adeti durdur
En tarlusal deneyebilirimtarlusal diye bir hap var.sabah 2 , öğlen 2 , akşam 2 tane içyorsun adet geliyor.zaten seninde geldi gelecek ama salıya 2 gün var ne zaman gelecek , ne zaman bitecek.en güzeli geciktirici iç tatilin bitene kadar.adeti durdur
Yok ihtimal söz konusu bile olamaz tüpleri m bağlı
Geciktirici kanama geldiği için fayda etmez dedi eczacı normalde ucgun sürüyor soğuk duş alınca kesiliyor
şansa bak arkadaş.millet tüpleri bağlıyken , korunma hapı içerken hamile kalıyo.biz yırtıyoruz kendimizi tık yok :) nasipHimmm. Bizim bi tanidik tupleri bagli olmasina ragmen hamile kalmisti.
imkansiz diye bir sey yoktur bana gore
şansa bak arkadaş.millet tüpleri bağlıyken , korunma hapı içerken hamile kalıyo.biz yırtıyoruz kendimizi tık yok :) nasip
Al bendende o kadar :))şansa bak arkadaş.millet tüpleri bağlıyken , korunma hapı içerken hamile kalıyo.biz yırtıyoruz kendimizi tık yok :) nasip