Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tarlusal diye bir hap var.sabah 2 , öğlen 2 , akşam 2 tane içyorsun adet geliyor.zaten seninde geldi gelecek ama salıya 2 gün var ne zaman gelecek , ne zaman bitecek.en güzeli geciktirici iç tatilin bitene kadar.adeti durdur
Üç gün adetin nesini dert ediyorsınuz ki, lekelenme varsa bu gün olmazsa yarın gelir, Çarşambaya da biter, tatilinizden bigün yemiş olursunuz sadece. Ya benim gibi yedi gün sürseydi napcaktınız Sıcak banyo ve aspirin getirebilir bu arada.
Adetiniz üç günden sonra kesiliyorum Evelinden berimi öğle yoksa sonradanmı üç gün merak ettim birde yoğunmu oluyorsunuz üçgün Şundan soruyorum benimde üç güne inmeye başladı fakat 2.günden sonra azalıyor acaba menepozmu oluyorum diye düşündüm benimde 5 gün geriye atarak geliyo