Acil acilll acilll

outlook bildigimiz hotmail zaten..evlenmeden oncede o maili kullanıyorsa eskiden kalmıstır onlar

Bizim hesaplar da eşimle bende hepsi açık. Malesef eski sevgililerimizin bile isimleri rehberimizde çıkıyor. Eskiden kimle iletişimdeysek hepsi var. Merak etme, geçmişten kalmıştır.

Ama edam diye bi işim vardı kız kendine edam mi dedi yoksa eşim mo kayıt yaptı onu anlamak istiyorum

Esin normalde nasil sana davranisi nasil eskiden kalmadir eski swgilisidir o edamda yada kiz kendini oyle kaydetmistir

İphone icin yaziyorum
Gecende dis kliniginin numarasi lazim oldu ismini yazdim ve isim olarak rehberimde var gibi geldi direk tikladigimda mail cikti(daha oncesinden kampanya ve yenilik maili attiklari icin) isme tiklayinca mail geliyorsa sadece maillerde yazistigi kisilerdir
Ama rehberdede kayitliymis gibi goruntu olarak geldi mesela

Ya ben iphone umu ilk aldığımda outlook hesabımda ve rehberimde hayatımda ismini duymadığım insanlar kayıtlıydı.
Çok ciddiyim daha önce asla görmediğim tanımadığıma emin olduğum onlarca isim..
Böyle bir şey olabilir ben hala o isimlerin hesabıma nasıl geldiğini çözemedim uğraşmıyorum da öyle rehberimde duruyorlar..
Yani eşinize boşuna tepki göstermeyin ben yaşadım biliyorum erkek arkadaşımla az tartışmadım bunlar kim diye

Outlooku bilmiyorum ama benim gmail hesabımda işle ilgili ne kadar kişiyle mailleştiysem hepsi rehberimde çıkıyor kendiliğinden. Hemen telaşlanmayın bence.

o sole olmus olabilir telefonu degistirdigimde simkartinda degismesi gerekiyordu(boyut olayi) neyse gittim turkcelle sagolsun hallettiler birde rehber aktariyorlar tabi eve geldim kurcaliyorum rehberde numara cok fazla bakim dedim
Malaci huseyin,sivaci osman,marangoz hilmi,duvarci memet ne arasan var rehber olmus bin kisi muhtemelen mutahit falan baskasinin rehberinide aktarmislar oturdum hem kufrettim hem tek tek ayikladim
Sen yazinca bu sinirbozucu anim geldi aklima

Kızlar akşam sordum önce bunlar benim değil dedi daha sonra 2007 in bunlar MSN falan dedi isimleri ben yazmadım edam diye falan dedi öyle. .

Kızlar akşam sordum önce bunlar benim değil dedi daha sonra 2007 in bunlar MSN falan dedi isimleri ben yazmadım edam diye falan dedi öyle. .
daha önce msn olarak kullanılıyordu şimdi değişti işte bende eskiden kullandığım adresi ara sıra açarım kayıtlı kişiler hala duruyor gözüküyor hatta tanımadığım mail atanlarında listede gözüküyor.Misal benim kullandığım mailde ki ismim ve soyismim benim kayıt ettiğim gibi görünüyor.

esiniz eklememis senkronizasyonla maillerdeki isimleri cekmis maillere genelde bu isimlerle sacma reklam amacli mailler gelir tatil yerlerinin falan veya virus olan ordaki isimleri almis muhtemelen senkronizasyon faciasi insan aciklama bile yapamiyo bence bisey yok

kac yıllık evlisiniz belki bekar hayatından kalmıstır. eskiden email ekleme vardı herkes birbirini emaile eklerdi .mesajlara felan baksaydınız.

eşiniz eskiden kalma diyorsa peşine düşmeyin...ama şüphelerinşz varsa onu bilemem...çok kurcalayıpta kendinize sıkıntı cıkarmayın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…