Bak yukarda demis ya bi bayan kendi kendine eklenmiyo diye kocan oyle eklemis olabilir internetten aradtirsana bi daha iyi anlarsinAma edam diye bi işim vardı kız kendine edam mi dedi yoksa eşim mo kayıt yaptı onu anlamak istiyorum
Kiz kendi ismini oyle kaydetmistirKimse yok muu yaa
o sole olmus olabilir telefonu degistirdigimde simkartinda degismesi gerekiyordu(boyut olayi) neyse gittim turkcelle sagolsun hallettiler birde rehber aktariyorlar tabi eve geldim kurcaliyorum rehberde numara cok fazla bakim dedimYa ben iphone umu ilk aldığımda outlook hesabımda ve rehberimde hayatımda ismini duymadığım insanlar kayıtlıydı.
Çok ciddiyim daha önce asla görmediğim tanımadığıma emin olduğum onlarca isim..
Böyle bir şey olabilir ben hala o isimlerin hesabıma nasıl geldiğini çözemedim uğraşmıyorum da öyle rehberimde duruyorlar..
Yani eşinize boşuna tepki göstermeyin ben yaşadım biliyorum erkek arkadaşımla az tartışmadım bunlar kim diye
daha önce msn olarak kullanılıyordu şimdi değişti işte bende eskiden kullandığım adresi ara sıra açarım kayıtlı kişiler hala duruyor gözüküyor hatta tanımadığım mail atanlarında listede gözüküyor.Misal benim kullandığım mailde ki ismim ve soyismim benim kayıt ettiğim gibi görünüyor.Kızlar akşam sordum önce bunlar benim değil dedi daha sonra 2007 in bunlar MSN falan dedi isimleri ben yazmadım edam diye falan dedi öyle. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?