• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil acilll acilll

benim de öyle oldu bu ne ya dedim baktı eşimin işyerinden kız arkadasları erkek arkadaşları isimleri var sonra kurcaladım eşimle tartıştım sonra tabi araştırdım baktım adam haklıymış canını sıkma canım

hesaplar arası senkronizasyon yapılıyor. Outlook kurduğunda, msn deki isimleri bile (nickleri dahil) rehbere kayıt ediliyor.
Giriyorsun tabii doğal olarak tel numara yok. Nick isimleri de rehbere kayıtlanmış olabilir.
Eşiniz bekarlık mailini mi kullanıyor?

Bunları göz önüne alıp değerlendirme yaparsanız daha sağlıklı düşünürsünüz.

o sole olmus olabilir telefonu degistirdigimde simkartinda degismesi gerekiyordu(boyut olayi) neyse gittim turkcelle sagolsun hallettiler birde rehber aktariyorlar tabi eve geldim kurcaliyorum rehberde numara cok fazla bakim dedim
Malaci huseyin,sivaci osman,marangoz hilmi,duvarci memet ne arasan var :skandal:rehber olmus bin kisi muhtemelen mutahit falan baskasinin rehberinide aktarmislar oturdum hem kufrettim hem tek tek ayikladim
Sen yazinca bu sinirbozucu anim geldi aklima :KK70:
Benim de sim kart bozulunca telefoncu denemek için kendi sim kartını taktı, adamın numaralar bir anda benim rehbere kopyalandı. Tek tek "bu senin, bu benim, e benim de Emre vardı hangimizin bu" diye eledik :D Bir de yeni kaydettiğim için kuaför x diye en üstte çıktı onu da gördü. Neyse ki ağdacı falan yazmamışım :skandal:

Konu sahibi hotmail eskide kaldı, eşiniz aktif olarak kullanıyor mu hala hotmailini?

Benim de sim kart bozulunca telefoncu denemek için kendi sim kartını taktı, adamın numaralar bir anda benim rehbere kopyalandı. Tek tek "bu senin, bu benim, e benim de Emre vardı hangimizin bu" diye eledik :KK70: Bir de yeni kaydettiğim için kuaför x diye en üstte çıktı onu da gördü. Neyse ki ağdacı falan yazmamışım :skandal:

Konu sahibi hotmail eskide kaldı, eşiniz aktif olarak kullanıyor mu hala hotmailini?
Allah seni :KK70::KK70:İste o bana ders olmustu yazarmiyim daha agdaci pedikurcu yrn benim rehberde baskasina hop kopyalaniverir diye
Fisun abla epi.-tirnak bakim merkezi falan diye elit elit takiliyorum rehberim kibarliktan kirilacak :cool:

o sole olmus olabilir telefonu degistirdigimde simkartinda degismesi gerekiyordu(boyut olayi) neyse gittim turkcelle sagolsun hallettiler birde rehber aktariyorlar tabi eve geldim kurcaliyorum rehberde numara cok fazla bakim dedim
Malaci huseyin,sivaci osman,marangoz hilmi,duvarci memet ne arasan var :skandal:rehber olmus bin kisi muhtemelen mutahit falan baskasinin rehberinide aktarmislar oturdum hem kufrettim hem tek tek ayikladim
Sen yazinca bu sinirbozucu anim geldi aklima :KK70:
Hahahah çok iyiymiş ya :rapci: Valla benim rehberimdekiler baya elit isimlerdi üşenmeyip facebooktan bakmıştım holdingde ceo bile vardı :110::KK70: Ama kesinlikle tanımıyordum :63:
Ve hiç operatörde simkart aktarmadım sadece kesip küçültmüşlerdi kartımı ondan da olamaz..:KK43:

Hotmail aldiginda isim soy isim verirsin ama bazilari iste istedigi gibi yaziyor bu edam in aciklamasi

Hotmaili telefonla senkronize ettiginde ordaki mail atan kim var hepsi rehbere ekleniyor gelmis gecmis maille iletisim kurulmus herkez :)

Bence endiselenecek bisey yok ama istiyorsan sakin bir sekikde esinle konus ocin rahatlar

Not. Hotmail outlooks ayni :)

Back
X