- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
Eki Görüntüle 1084708 canım bende bu var 100 lira istiyorum başkada var ama askılı askılı olanlar 70 tl.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu giyersem önce kocam sonra kaynanam yer beni:) ama hakkaten çok şıkmış
cnm diğer sayfana attım ama kapatılmış bir bak istersen
Canim merhaba.benim ismine tiklayip profil bilgilerinde actigim konulara bi bak istersen.telefondan giriyorum ve su an oglusumu salliyorumKızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
Eki Görüntüle 10 86451[/attach]
canım bak ordaki abiyelerin hepsi benim hatta bi tane daha var
Fiyat araligi dusunuyomusn canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar mayıs sonu düğünümüz var. çok açık olmayan ama kesinlikle çok havale ve şık olan bir abiye lazım. Burdan bakıyorum ama çok zaman istiyor vakit bulamayabilirim. Askılı olmiycak. Karpuz kol kolsuz filan olabilir. Dekolte kısmı göze çarpmiycak. Kaynanamlar biraz müteasıp. Boyum 165 kilom 63-64. Yığınla para verip almak istemiyorum. Yardım bekliyorum
Ressimleri albumden cektm birkere giyildi izmir veya manisa da elden teslim edebilirim
kızlar haydi yardımlaşalım:)
38beden canm ama giydigimde boyum 166l kilom 63 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?