Sivilceli Ciltler Acil! 3 gün içinde sivilcelerimden kurtulmam lazim :s

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
Kizlar cok acil yardima ihtiyacim var cumartesi gunu yurt disindan bi arkadasim gelicek ve ilk defa gorusucez ona istanbulu gezdiricem ve yeni haberm oldu ama benim acilen sivilcelerimden 3 gun icinde kurtulmam lazim lutfen yardimci olun hemen biseyler yapmam lazim kendimi salmistim nezamandir cips falan cok tukettim ve suan cok yok ama yinede dikkat cekicek kadar var ve ilk izlenim cok onemli bilirsiniz, simdiden yardimlariniz icin tesekkuler

canım eczaneden antibiyotikli bir merhem al ve kullan .. inanılmaz işe yarıyo

Canım malesef izlerden 3 gün icinde kurtulman ımkansız ama eger sivilceleri nasıl yok ederim diye soruyorsan yardımcı olabilirim.

Canım arkadasinla buluşmadan önce git bi kuaföre sana güzelce bi makyaj yapsin uzun sureli kalacaksa birden Cok bulusacaksaniz kendi imkanlarinla makyaj yap cildini temizle nemlendirici sur üstüne aşırı sivilce leke olan yerlere kapatici sur sonra tum yüz ve boynuna fondöten sur en üste de pudra sur ama aksamdan bi deneme yap alistir kendini geciremezsin ama kapatabilirsin canım başka türlü zor bence. Kapatamayacagin iltihapli sivioceleri de sık artık madem gelecek arkadas Cok önemli sık fondotenle kapat:)

arkadaslar cok tesekkurler oyle cok sivilcem yok bir iki tane sadece iz var burun cevremde beyaz tenli oldugum icin, artik onlarida kapaticam, kapatinca belli oluyo bisey suruldugu ama neyse baska carem yok, cok tesekkurler iyi aksamlar:)

arkadaslar cok tesekkurler oyle cok sivilcem yok bir iki tane sadece iz var burun cevremde beyaz tenli oldugum icin, artik onlarida kapaticam, kapatinca belli oluyo bisey suruldugu ama neyse baska carem yok, cok tesekkurler iyi aksamlar:)

Cilt rengine uygun ve kaliteli ürünler kullanirsan belli olmaz hem azsa salla ya nolacak arkadaşın onlari mi incelicek:) obsesif takıntılı biri değilse hiç böyle bisey olcagni sanmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…