Açıktan ygs Lys sınavlarına girme Hakkı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.712
Kızlar merhaba açıktan lise okuyanlar ygs ve Lys ye kaç dönem ve kredisi olanlar girebilir 147 yi aradım bilgimiz yok ösym yi arayın diyor aradım meşkul sürekli

Olur mu onlarin bil vermesi lazim tam olarak kac krediniz var mezuniyet kac krediyle simdi sistwm nasil bilmiyorum

Ama soyle soyleyeyim tercih verinceye kadar girecegini sinavlarda krediyi tamamlayabiliyorsaniz sinavada girebilirsiniz misal benim zamanimda donemde 30 kredilik ders alabiliyorduk 8 donemde mezun olunuyo en erken ben 6. Donemden sonra sinava hazirlandim ygs den sonrada mezun degildim tercihlerden onceki son sinavda mezun olmustum

Karisik oldu umarim yardimci olabilmisimdir

Olur mu onlarin bil vermesi lazim tam olarak kac krediniz var mezuniyet kac krediyle simdi sistwm nasil bilmiyorum

Ama soyle soyleyeyim tercih verinceye kadar girecegini sinavlarda krediyi tamamlayabiliyorsaniz sinavada girebilirsiniz misal benim zamanimda donemde 30 kredilik ders alabiliyorduk 8 donemde mezun olunuyo en erken ben 6. Donemden sonra sinava hazirlandim ygs den sonrada mezun degildim tercihlerden onceki son sinavda mezun olmustum

Karisik oldu umarim yardimci olabilmisimdir
Sağolun ama bilgimiz yok diyorlar :KK43: benim kredim 85 6 dönemim var o Zaman kadar 9 dönem olur

X