• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıktan ana sınıfı öğretmeni olmak zormuş

smbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
42
3
36
Kocaeli
açıktan çocuk gelişimi okuyupta atanan ana sınıfı öğretmeni hiç yokmuş sizce doğrumu bu kızlar

açıktan çocuk gelişimi okuyupta atanan ana sınıfı öğretmeni hiç yokmuş sizce doğrumu bu kızlar

kim demiş acaba açıköğretim okumak tabi ki de kolay değil ama atanamama durumuna katılmıyorum açıköğretimlileri karalamaktan başka birşey değil bu uydurdukları şey...öğretmenlik yapan kadrolu çok arkadaşım var.

olmaz olurmu var tabi benim kuzenimin de çocuk gelişimci birsürü arkadaşı var açık öğ. çocuk gelişimi okuyan vede çalışan ve komşuları öğretmen aynı bu bölümden olma zolurmu zaten mezun olduktan sonra örgünle aynı statüde diplamada bile aynı şeyler yazıyo

cevaplarınız için teşekkürler bunu söyleyende edbiyat öğretmenliği yapıyor ama bilimiyormuş işte

olur mu öyle şey kim uyduruyor benim 2 arkadaşım da açık öğretim okul önc mezunu ikisi de devlette kadrolu biri bursaya atandı biri adanaya
evet aöf de okuması gerçekten çok zor bu da bir gerçek :34:

Back