• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretimm kayıt acil bakın lütfenn :(

pantera14

Kapesesezede :(
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
6.461
673
198
ben gecici mezunıyet belgemı okuldan almadım daha ama mezun oldum almaya gıdemedım 25 kasım acıköğretım kayıt son bn bu gecıcı mezunıyet belgesı olmadan kayıt olamıcakmıyım yaa :( ??? bilgisi olan varmı

canım ben dün kayıt için gittim orda yanımda bi çocuk vardı seninle aynı sorunu vardı çok tartıştılar konuştular ama kabul etmediler, belgenin kopyasını alıyolar ama aslını görmeden işlem yapmıyolar... çok üzgünüm canım inşallah ben yanış biliyorumdur :((

canım ben dün kayıt için gittim orda yanımda bi çocuk vardı seninle aynı sorunu vardı çok tartıştılar konuştular ama kabul etmediler, belgenin kopyasını alıyolar ama aslını görmeden işlem yapmıyolar... çok üzgünüm canım inşallah ben yanış biliyorumdur :((

lanet olsun olmadı kayıt olamadım bu sorun yüzündenn ooooff :( seneyemi kaldım yaaa allahım:5::5:

aradım okulu bi arkdasım alıp yollasa bana böle böle diee
olmaz dedilerr illaa kendim gidip alcakmışım yaa halden anlamıolarrr bi 8 saatlık yol nasıl gidip alcaksam bitti saten bugun son gündü nasip değilmiş bu sene bana..seneye hakkım varmı direk geçiş _??
vee bida ne zaman bu kayıtlarr bilen varmı :(

Back