açıköğretimin en iyi bölümü

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
arkadaşlar türk dili edebytı öğrencisiyim örgün de okuyorum
size sorum açık öğretim fakültesinde mezun olduktan sonra iş bulma imkanı daha çok olan bölüm hangisi

size sorum açık öğretim fakültesinde mezun olduktan sonra iş bulma imkanı daha çok olan bölüm hangisi

Türk Dili ve Edebiyatı örgün okuyorsan zaten açıkta kalmazsın. Formasyon kalktımı ki?

Son düzenleme:
Bütün bölümler bir aslında önemli olan insanın becerisi ve yakın çevresinde yardımcı olacak kişilerin olması.Mesela senın yakın çevrende muhasebeci vardır 2 yıllık muhasebe bile okuyabilirsin ama 4 yıllık bir bölüm seçersen daha da yükselme imkanın olur.
Bence bölümlerin hepsini gözden geçirin,çevrenize bir bakın.Kim neyle meşgul?Kim size hangi konuda yardımcı olabilir?Sevdiğiniz bölümü seçmeniz lazım bir de, çok güzel bir söz vardır aklımda kaldığı kadarıyla söylemek istiyorum.İnsan sevdiği işle uğraştığı sürece bir gün bile yorulmaz.Ne kadar anlamlı bir söz değil mi?
Bir de Önceliğiniz 4 yıllıklar olsun bence çünkü örgünden farkları olmadığı için yükselme imkanınız örgünlerle aynı.Birsürü şansınız var.Kpss,ales,smmm...

bence bölümün harika kendi mesleğini yap derim ben..hep türk dili ve edebiyatı hocası olmak istemiştim ama olmadı..bende okul bittikten sonra alesi kazanıp yükseğini türk dili seçmek istiyorum..

"Doğru bir başlangıç hem paradan hem zamandan, en önemlisi de ömürden tasarruf sağlar."
*

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…