Açıköğretime yazılacağım

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
Birden karar verdim aslında,21 eylül yani yarın kayıt için son günmüş ve iki gündür kayıt yaptırmak için halk eğitim merkezine gidiyorum ama o kadar bir yığılma ve düzensiz bir kalabalık varki,işim yarına kaldı.Bilmiyorum ufakta bir çocuğum var daha 5 aylık.İnşallah bunuda başarır ve diplomamı alırım.Yarın için bana şans dileyin olurmu?Benim gibi busene yazılan varmı açıköğretim lisesine,birbirimize yardımcı olalım ne dersiniz?

tebrikler canım hayırlı olsun :1hug:

istedikten sonra insanın başaramayacağı bişey yoktur ben de senin üstesinden geleceğine inanıyorum

Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim,yardımcı olabilecegim bişey olursa her zaman bana ulaşabilirisn ...
Başarılaryerimseniben

umarım A.Ö. yolları seni yormasın. uzun kuyruklara inat çabuk bitirirsin öğrenimi tebrikler ve başarılar.

wildrose--ben acık lisede okuyorum..alıstım artık bu durumlara kredili sistemde okuyacaksın...kredi toplayarak okulu bitireceksin...
meslek lisesi olursa ikinci sene yüzyüze eğitim ve 3 yılda bitecek..
normal lise olursa 4 yılda...
ben cocuk gelişimi okuyorum meslek lisesi ben bu sene yüzyüze eğitim görcem...
dünde kardesimi yazdırdım normal liseye...
cok zor ama acık lise öğretmensiz zorrr cokk zzor.
inş hayırlısı olur öptüm

wildrose--ben acık lisede okuyorum..alıstım artık bu durumlara kredili sistemde okuyacaksın...kredi toplayarak okulu bitireceksin...
meslek lisesi olursa ikinci sene yüzyüze eğitim ve 3 yılda bitecek..
normal lise olursa 4 yılda...
ben cocuk gelişimi okuyorum meslek lisesi ben bu sene yüzyüze eğitim görcem...
dünde kardesimi yazdırdım normal liseye...
cok zor ama acık lise öğretmensiz zorrr cokk zzor.
inş hayırlısı olur öptüm

Ben düz liseyi tercih ettim canım.Doğru söylüyorsun tek başına çalışmak çok zor.Bir sorum olursa sana sorabilirim değilmi canım.Tşk ederim,bende öptüm.

Hayirli olsun canim ...
Insan istedikten sonra herseyi basarir ,basaracaksin ...
Basarilar ...

benim annemde 8. sınıftan terkti. geçen sene girdi açık ilköğretim sınavlarına ve bitirdi diplomasını aldı. şimdi açıköğretim lisesine yazılmayı düşünüyor a.s hayırlı olsun sanada a.s

Anneni tebrik ederim canım,severim ben böyle kararlı,hırslı ve akıllı kadınları..

X