Arkadaşlar lise mezunuyum çocuk gelişim okudum şimdi açıköğretim den devam etmek istiyorum ne yapmak gerekir hiç bilmiyorum bilgisi olan yazar mı nasıl bir yol çizmeliyim
Universite sinavina giriceksin baraji gecmen yeterli sonra tercih veriyosun acik ogretime gelecek yila senede 4 defa simava giriyosun bu arada erzurum acikogretim baslama sakin cook sikintili durmadan birakiyo derslerden eskisehir anadolu universitesi verirsen cok iyi bitirrsin cikmis sorular cok cikar bi tavsiye
Herkes nasil sinava girip tercih doneminde tercih veriyosa sende bu tarihlere uyacaksn zamanlari kacirmamaya calis sinav kaydi 2 ay onceydi umarim kayit yapmissindir sinava
Universite sinavina giriceksin baraji gecmen yeterli sonra tercih veriyosun acik ogretime gelecek yila senede 4 defa simava giriyosun bu arada erzurum acikogretim baslama sakin cook sikintili durmadan birakiyo derslerden eskisehir anadolu universitesi verirsen cok iyi bitirrsin cikmis sorular cok cikar bi tavsiye☺
Eskisehir bence cok daha iyi arkadasim bitiremedi eskisehirde but olmasi onemli degilki onemli olan dersleri gecmek zatn anadoluda da cok rahat geciliyo
Eskisehir bence cok daha iyi arkadasim bitiremedi eskisehirde but olmasi onemli degilki onemli olan dersleri gecmek zatn anadoluda da cok rahat geciliyo