Açıköğretimdeki sosyal hizmet bölümü 2 yıllık mı?

iro05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
72
0
86
Amasya
Merhaba arkadaşlar, ben okul öncesi okuyorum ama bu yıl yeniden sınava girdim hem okul öncesine devam edip hem de açıköğretimden sosyal hizmet okumayı düşünüyorum. Açıköğretimdeki sosyal hizmet bölümü 2 yıllık mı? Tercih edebilirim değil mi? :44:

evet iki yıllık ve çok da zor bir bölüm değil .

okul öncesini örgünmü okuyorsunuz anadolu aöf temi?eğer örgün okuyorsanız seçebilirsiniz.ama anadolu aöf te okuyorsanız seçemezsiniz.çünkü anadolu üni.aöf aynı anda kendi fakültesinde iki aöf okumaya müsade etmiyor.anadolu üni.aöf mail atarak öğrenebilirsiniz.

Örgün okuyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.

sosyal hizmetler yazdım bende , sınavsız sosyolojiye geçiliyor deil mi ? daha önce dgs ile alıyordu ama sınavsız geçiş var die duydum ?

BENDE sosyal hizmetler 2 sınıftayım ama atamsı hiç yok 2 yıllıkların moralim bozuldu

Ben bu bolumu okudum cok pismanim ne atamasi var nede calisma alani keske baska bolum okusaydim.tavsiye etmiyorum arkadaslar bizede cok parlak bi meslek is alimi cok dediler yazik oldu zamanima

Bende auzefte tıbbi sekreterlik okuyorum.ama bi ara pişman oldum sosyal hizmetlermi okusaydım acaba diye.demek iş alanı az.

Sosyal Hizmetlerin aöf 4 yıllığı da var. 4 yıllığın iş alanı geniş ve kpss de 48le atanıldı ve açık kaldı dolmadı.. 2 yıllık okuyanlara tavsiyem Dgs ye girip 4 yıllığa geçiş yapın. Harç rakamları yüksek biraz ama atanınca 2 ayda çıkarırsın o parayı zaten :)

arkadaşlar bu bölüm ataması çok olan bir bölüm, hiç ataması yok diyenler olmuş... Son atamalarda zaten kadro çok azdı.
Aöf de okunacak en iyi bölümlerden biri

... blog bölümünde epey bilgi var, inceleyin isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ataması olan bir bölüm fakat 4 yıllıklar için ataması olan bir bölüm 2 yıllıkların atama şanşı düşük.Ayrıca mesajların sonlarında link vermek yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…