açıköğretim lisesi mezun olma

Bernassss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
21
3
31
kızlar benim 64 kredim var ben bunu bu sene 3 dönemde diyelim ki tamamladım öyle bişey olamazda :) 1 bucuk sene sürüyor beklediğim kredileri alırsam. kredilerimi tamamladıgımda diplomamaı alabiliyormuyum yoksa mezun olamıyormuyum anlamadım herkes sekız dönem bitirmen lazım diyor yoksa olmuyormus ben 3 dönemde bitirirsem ne olacak pekı ? biligisi olan varmı

kızlar benim 64 kredim var ben bunu bu sene 3 dönemde diyelim ki tamamladım öyle bişey olamazda :) 1 bucuk sene sürüyor beklediğim kredileri alırsam. kredilerimi tamamladıgımda diplomamaı alabiliyormuyum yoksa mezun olamıyormuyum anlamadım herkes sekız dönem bitirmen lazım diyor yoksa olmuyormus ben 3 dönemde bitirirsem ne olacak pekı ? biligisi olan varmı
kredilerin yüksek olursa 2.5 ile 3 senede bitiyor ama dönem şartını tam bilmiyorum aeben aeben bu konuda daha iyi açıklama yapabilir.

Son düzenleme:
kurumun resmi sayfası;

Mezuniyet şartları nelerdir?

1. Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması
  2. Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması
  3. Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması
  4. Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava girmiş olması

X