Arkadaşlar lise mezunlarına çocuk gelişimini bitirdiyse ustaöğreticilik vermiyorlar kalktı.ASlında ben pek ünüversitede düşünmüyorum.Sizce lise mezunu olarak kalmanın iş açısından iş bulma açısından faydası yokmu.İLerde danıştay kararı bozulurmu.Lise mezunlarına iş vermeyeceklerse liseden bölümüde kaldırsınlar herkez ünüversiteye gitsin na saçma.Lisede staj yaparken staj yapılan yerde kalma imkanı yokmu gerçi vardır onların devamlı personeli ama gene bir umut kalabilirmiyiz varmı staj yaparken kalanlar saolun
valla bende üniversite kesinlikle istiyorum belki bu okul için olmaz ama üniversite kesinlikle benimde yaşım 26 bu arada 14 aylık bebegim var banada yapamazsın diyorlar bende inatlarına tıp okuyum da görün diyorum :) tabi tıp çok ama çok zor ama imkansız degil anaksunamoon canım snei çok takdir ettim en azındna beni anlayacak ben gibi düşünen biri var :)
vereliniortak İnan senle aynı şeyleri düşünüyoruz. :) Bu yıl katsayı kalktıya tıp mı okusam diyorum. Ben hayatımda hep imkansızları gerçekleştirdim.Ailem hep şaşırdı.Şimdi neden bu imkansızı da başaramayım diyorum.Evet çok zor ama imkansız değil.İstersem yaparım. Benle aynı yaşta olmana da sevindim.Aynı yollardan ilerliyoruz.Ümidini yitirme.Kim ne derse desin.Burası Türkiye.Yeniliklere her zaman kapalıyız.Neden birileri bir şeyler yapmak isteyince birileride hep engel olmaya çalışırı anlamış değilim ama ben ilk yıl yapılan eleştirileri başarımla şuan olumluya çevirdim.Hatta eleştirenler hayran kalıp kendileri de kayıt yaptırdılar bu yılYaşımız daha çok genç.Okumak da her yaşta güzel.Eşin de destekçiyse vazgeçme sakın.Okuyanın Allah'da yardımcısı oluyor.
Yüzyüze eğitim ne zaman başlıyo arkadaşlar geçen sene okullarlamı başladı nasıl oldu gidenler bilir
Kesinlikle harikasın canım cevabın için teşekkürler işte bence böyle olmalı destek olunmalı hayatta....Çünkü insanoglu nun en çok güzel şeyler duymaya ihtiyacı vardır bende degişen sistemin dualarımın bir karşılığı oldugunu düşünüyorum biliyor musun çünkü dogumdan sonra tıp okuma aşkım öyle depreştiki bunu çok ama çok isitoyrum ve çok dua ediyorum rabbim bana yardım et zihin açıklığı ver kazanmam için yanımd aol diyorum bunca insan nasıl yapıyorsa bende yapabilirim diyorum bunu bir şey içn de çok istiyorum benim hayatımda hep birilerinin örnek gösterilmeleriyle geçti artık yeterbenimde kendimi kanıtlamaya ihtiyacım var alın şite bakın demeye suratlarına çarpmaya o yüzden önümüzdeki hafta başlayacagım çalışmalara hatta inşaallah sınav dergisine abone olacagım ve kazanıp okuyacagım bunu kendim içinde çok istiyorum çünkü kendimi iyi hissedecegim vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?