Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

merhaba arkadaslar, ben duz lıse mezunuyum.olgunlasma ensıtıtusunde cocuk gelısımı bolumune kayıt yaptırabılıyormuyum?mezun olunca ayrıca unıversıtede de aynı bolumu mu okumam gerekıyor?tesekkurler

Arkadaşım çok haklısın biz ağustos 15'de kaydımızı yaptıralım sonra bir sorunla karşılaşırsak hakkımızı sonuna kadar savunalım.. Sonuçda üv okuyanıda bu bölümdeymiş mezun olanıdaa..... Anlamadım nasıl bişey buu piyangoo bize vurmasa bari... Dediğin gibi birlikten kuvvet doğar, Eğitim hakkımız engellenemez..!!!

Pekii arkadaşlarınız mezun olup diplomalarını alabildilermi? hiç sorun olmadımı yani?? bu çok heyecan verici ben kaydımı yaptırıcam karar verdim ne olursa olsun...! Lütfen cevap verin diploma alabildilermi? Yaa emeklerim boşa giderde diplomayı alamazsam diye korkuyorum..

üniversite kaydınızzı söylemedenn kayıt yaptırın.. bi sürüinsan var olabilio demekk.. cenazemiz falan varr giremiorum benn hiç. olgunlasma enstitüsünde öyle bi sorun yok zzaten ama izmide olgunlasma enstitüsü yokk. urlada varr oraya da gidip gelememm hergünn.. varsa sehrinizde olgunlasma enstitüsüne gidebilirsiniz

Aynen dediğin gibi kaydımı yaptıracağım liseye Aöf deki kaydımı dondurayım mı sildireyim mi peki ne dersin arkadaşım??Olgunlaşma enstitüsü lise gibi mi oluyor? bitince diploma mı sertifikamı veriyorlar? Ben bu konuyu bi araştırayım çünkü ben anaokulu öğretmeni olmak istiyorumm yaa geç de olsa.. Bilgisi olanlar yada enstitüye gitmiş olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim..

Arkadaşlar bugün istanbul da bir olgunlasma enstitüsü'nü aradım 2 yıl sürüyormuş ücretliymiş ve kurs niteliğinde bişeymiş yani diploma değilde, sertifika gibi belge veriyorlarmış.. 2 Yılın sonunda özel okullar da bile öğretmenlik yapamayacakmışız. Telefondaki bayan bu kursu bitirdikten sonra kız meslek de denklik dersleri almanız gerekiyor dedi.. OlgunlasmaEnstitüsü Diploma verilen bir yer değil malesef...İlgilenen arkadaşlara duyrulur..

slm aramıza yeni arkadaşlar katılmış daha önce
de söylediğim gibi bişeyler yapalım.böle saçma bi nedenden hayallerimizden vaz geçmeyelim.imza felan toplayılım.yada nebileyim beraber olup hepimiz milli eğitime şikayet dilekçsi felan yollayalım.bu açık telafi liseleri adı üstünde telafi değilmi.biz gçmişte yaptığımız yanlış tercihi neden telafi edemiyoruz.

Evett yenii arkadaş benim sanırım.. Bölgemde sadece bir okul bu eğitimi veriyor onada gidip sormuştum müdür yardımcısı aöf okuduğum için olmaz demişdi.. Sonra netten araştırma yaptık eşimle ve sizin yazışmalarınızı gördük.. Umudum kaybolmak üzereydi ama sayenizde tekrar umutlandım.. Şimdi kayıt için tekrar okula gidicem yaa adam beni tanırmı diye düşünmeye başladım Sanırım biraz kamufle olup gidicem kayıta.. İki korkulu seçenek var önümüzde.Kayıt esnasında E-okul bizi atabilir atmazda kaydımız olursa netten zorunlu dersimizi seçeceğimiz zaman da (matematik) atabilir... Eğer bu ikisi de olmazsa gönül rahatlığı ile eğitimimizi tamamlayıp bıcır bıcır minik kuşların öğretmeni olabileceğiz İnşaallah önümüze bir engel çıkmaz,çıkarsada hakkımızı sonuna kadar savunalım..
Siga; sen Aöf deki kaydını sildirecekmisin donduracakmısın? ben dondurmayı düşünüyorum.. Lütfen gelişmeler den birbirimizi haberdar edelim yalnız olmadığımızı hissedelim..

almira galiba bitek sen yenisin galiba.ben isimlere bakmadan sadece yorumları okuduğum için öyle yazmıştım neyse hoşgeldin aramıza.nekadar çok olursak okadar iyi.bende iki defa halk eğitimde araştırmak için gitmiştim ama onlra üniversite mezunlarının girip girememe konusunu söylememiştm.ben telefonla öğrendim.benim kayıdım yenilemeyince kendiliğinden silinmiş.bölümümde iyi değildi zaten bebek felan olunca yeniliyemedm

tc.kimlik numaralarımızdan açık öğretim fakültesine grildiğinde silinmişte olsak mezunda olsak daha önceki kaydımız çıkıyor.bende bundan korkuyorm

biyerde okumuştum birisi bizim gibi üniversitede kaydı olduğu halde kabul edilmiş.hatta 1,5 senede okumuş.ama sonra kayıt yenilerken üni.kaydı çıkmış.kaydınını açık liseden silmişler.böyle olmasındanda korkuyorm.yakın bi zamanda kayıt yaptıranda yokki bizi bu konuda kesin aydınlatsın.mesela geçen sene felan

Off yaa bi ikimiz kaldık galiba direten... Ben daha fazla arştırmak da istemiyorum öğrendiğimden beri deli gibi gece gündüz yeni bişey öğrenirmiyim diye bakınıyorum..:18::18::18: aöf deki kaydını ne yaptın canım?

Bu arada eşim de kaydını ne sildir nede dondur diyor... Sorun çıkarsa zaten hiç kayıtlı olmaman gerekir.. Ya çıkmazsa ünv mezunuda olacaksın diyoo delii sinir ediyoo beni... Ben hayeller kurmaya başladım çokktaaannn... 4 yıllık da okurum kadrolu olurum falan diyorum... Ne güzel bi meslekk
Allahımm ne olur nasib et bize bu mesleğii ne olur.....

Merhaba canım; Anladığım kadarıyla liseyi bitirmemişsin yarım kalmış.. Bence kayıtlar başladığında hemen gidip açık öğretim lisesine çocuk gelişimine kaydını yaptır ama kaç kıredin olduğunu ve kaçyıl süreceğini bilemem.. Liseyi kaçtan bırakmıştın sen?? Benim derdim çok büyük sen yine gidip kolaylıkla mesleğe geçiş yapabilirsin... Ben aöf okuyorum ve bu durum yüzünden 2. liseye kayıt olamıyormuşumm ne haksızlık değilmi?? Bişey daha dicem seni baştan başlatırlarsa 4 yıl sürer ama zannetmiyorum düz lise okuduğun süre içinde topladığın kredileri geçiş yaptığında eklerler ve yüz yüze dersleri var haftada birkaç gün açık lise bile olsa branj derslerini yüz yüze eğitimle görüyorsun diğer kültür derslerini de sınavla veriyorsun.. 15 ağustos da yeni kayıtlar başlıyor ama sen önden bi açık lise bürosuna gidip bütün detayları öğren canım sonrada bana haber ver...

Arkadaşlar mesajlarınızın hepsini okumadım ama yardımcı olmak istedim.Bende Ankarada açık lise çocuk gelişimi okuyorum.En az beş altı tane üniversite mezunu veya hala açıköğretimde kaydı olan tanıdıklarım var kayıt olurken söylememişler şimdilik hiç bir sorun yaşamıyorlar.Hatta çoğu bu sene staja çıkacak ben sorun olacağını sanmıyorum üniversite mezunu olup okuyan çok kişi var.

Sevgili viracığım.. Msn de bi sorunum var halledeyim eklicem ama burdan da yazabilirsin yaz ki senin durumunda olanlarda fikir alabilsinler öpüyorum..

Canımm benim yaaa ne güzel hber verdin böyle bana yaa.. Staja çıkacaklar demek ki heee işte bunu duymak istiyordumm staj aşamasına kadar geldiklerine göree yuppiii... İnanıyorumm GULNIDA sanaaaaa inanıyorummm Çok teşekkür ederimm..
Sigaaaaaa duydunmuu...????

arkadaşlar benmde hayallerimin mesleğiydi anaokulu ğretmenliği

ama düz lise okudum malesef şmd 34 yaşındayım ve bende açk liseye kaayıt yaptırıp çocuk gelişimi bölümünü okuyabilrmyim .

arkadaşlar benmde hayallerimin mesleğiydi anaokulu ğretmenliği

ama düz lise okudum malesef şmd 34 yaşındayım ve bende açk liseye kaayıt yaptırıp çocuk gelişimi bölümünü okuyabilrmyim .

Hoşgeldin aramıza.. Tabiki okuyabilirsin yaşla ne alakası var? Ayrıca sen 2. liseni okuyacaksın yani denklik dersi alacaksın avantajlısın... Biraz gerilere doğru gidersen bilgi alabilsin...
Ağustos 15 kayıtlar başlıyor arkadaşım kaçırma derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…