belki böyle hakim avukat tanıyan birilerini buluruz.nedersiniz.lütfen sesimi duy.ecrinnn.hala açık lisenin çocuk gelişimini benim gibi okumayı çok istiyosan bişeyler yapalım .ağustosta yeni kayıtlar başlıyo.
Arkadaşlar bir arkadaşın çağrısı üzerine başlığınız gördüm.Sanırım sorununuz üni. okuduğunuz için açık liseye kayıt yaptıramamak.Ben geçen yıl bitirdim açık liseyi.Bizde üni.mezunu,üni.okuyan ve üni.terk çok arkadaş vardı.İlkten kayıt yaparlarken sorun olur falan dediler ama biz yinede kayıt yaptırdık ve hiç bir sorunla karşılaşmadık.Kayıt esnasındadki görevliler net olarak bişey bilmiyorlar.Kaydınızı yaptırın.
üniversite kaydınızzı söylemedenn kayıt yaptırın.. bi sürüinsan var olabilio demekk.. cenazemiz falan varr giremiorum benn hiç. olgunlasma enstitüsünde öyle bi sorun yok zzaten ama izmide olgunlasma enstitüsü yokk. urlada varr oraya da gidip gelememm hergünn.. varsa sehrinizde olgunlasma enstitüsüne gidebilirsiniz
slm aramıza yeni arkadaşlar katılmış daha önce
de söylediğim gibi bişeyler yapalım.böle saçma bi nedenden hayallerimizden vaz geçmeyelim.imza felan toplayılım.yada nebileyim beraber olup hepimiz milli eğitime şikayet dilekçsi felan yollayalım.bu açık telafi liseleri adı üstünde telafi değilmi.biz gçmişte yaptığımız yanlış tercihi neden telafi edemiyoruz.
biyerde okumuştum birisi bizim gibi üniversitede kaydı olduğu halde kabul edilmiş.hatta 1,5 senede okumuş.ama sonra kayıt yenilerken üni.kaydı çıkmış.kaydınını açık liseden silmişler.böyle olmasındanda korkuyorm.yakın bi zamanda kayıt yaptıranda yokki bizi bu konuda kesin aydınlatsın.mesela geçen sene felan
Merhaba canım; Anladığım kadarıyla liseyi bitirmemişsin yarım kalmış.. Bence kayıtlar başladığında hemen gidip açık öğretim lisesine çocuk gelişimine kaydını yaptır ama kaç kıredin olduğunu ve kaçyıl süreceğini bilemem.. Liseyi kaçtan bırakmıştın sen?? Benim derdim çok büyük sen yine gidip kolaylıkla mesleğe geçiş yapabilirsin... Ben aöf okuyorum ve bu durum yüzünden 2. liseye kayıt olamıyormuşumm ne haksızlık değilmi?? Bişey daha dicem seni baştan başlatırlarsa 4 yıl sürer ama zannetmiyorum düz lise okuduğun süre içinde topladığın kredileri geçiş yaptığında eklerler ve yüz yüze dersleri var haftada birkaç gün açık lise bile olsa branj derslerini yüz yüze eğitimle görüyorsun diğer kültür derslerini de sınavla veriyorsun.. 15 ağustos da yeni kayıtlar başlıyor ama sen önden bi açık lise bürosuna gidip bütün detayları öğren canım sonrada bana haber ver...
Arkadaşlar mesajlarınızın hepsini okumadım ama yardımcı olmak istedim.Bende Ankarada açık lise çocuk gelişimi okuyorum.En az beş altı tane üniversite mezunu veya hala açıköğretimde kaydı olan tanıdıklarım var kayıt olurken söylememişler şimdilik hiç bir sorun yaşamıyorlar.Hatta çoğu bu sene staja çıkacak ben sorun olacağını sanmıyorum üniversite mezunu olup okuyan çok kişi var.
arkadaşlar benmde hayallerimin mesleğiydi anaokulu ğretmenliği
ama düz lise okudum malesef şmd 34 yaşındayım ve bende açk liseye kaayıt yaptırıp çocuk gelişimi bölümünü okuyabilrmyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?