How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

belki böyle hakim avukat tanıyan birilerini buluruz.nedersiniz.lütfen sesimi duy.ecrinnn.hala açık lisenin çocuk gelişimini benim gibi okumayı çok istiyosan bişeyler yapalım .ağustosta yeni kayıtlar başlıyo.

cnmm napabiliriz kii?? yanii ben nevvar salih işgören i areadımm.. telefonda bilgi verilmezz gelinn mdür yardımcısıyla konusunn dediler... benn gidip konusayımm sana msj atarımm özeldennn:61::61::61:

nebileyim imza felan toplasak yada bizim gibi üniversite mezunu fakülte okuyan yada kaydı silinmişler için bi site açıp şikayette bulunsak hepimiz milli eğitime.belki bişeyler olur.bitanıdıkta yokki hakim avukat ona danışırdık

Arkadaşlar bir arkadaşın çağrısı üzerine başlığınız gördüm.Sanırım sorununuz üni. okuduğunuz için açık liseye kayıt yaptıramamak.Ben geçen yıl bitirdim açık liseyi.Bizde üni.mezunu,üni.okuyan ve üni.terk çok arkadaş vardı.İlkten kayıt yaparlarken sorun olur falan dediler ama biz yinede kayıt yaptırdık ve hiç bir sorunla karşılaşmadık.Kayıt esnasındadki görevliler net olarak bişey bilmiyorlar.Kaydınızı yaptırın.

cnmm acıkögretimnnn egitim hattı die bişi var yaa orayı aradımm.. ordan daa olmazz dediler.. amaa herkess gitmişş niee böyle söylüyorlarr yeni mi degiştii acabaa?? ben acıkögretime kayıtlıyım üniversite olarakkk

öncelikle anaksunamoon konuya cvp.yazdığın için tşkler.bende senin gibi önlisans okuyodum kaydım silindi sende yanlış hatırlamıyosam ön lisans mezunuydun dimi.yani yüksek okul mezunu. diğer arkadaşlar gibi benimde her aradığım yer olmaz dedi.benimde lise diplomamda yüksek okulla kayıtlı olduğuma dair hiç bir mühür felan yok.bazı arkadaşlrda varmış galiba. bende söylemeden kayımın olduğunu başvurmak istiyorum.ama tc kimlik numaramızdan araştırdıklarında çıkmıyormu.böyle bi araştırma yapıyorlarmı kayıt olurken.bide bazı arkadaşlar kayıt oldukları hatta 1 sene okudukları halde kayıtları silinmiş böle bişey olabilirmi sence bi bilgin varmı.son olarakta biarkadaşının tanıdık vasıtasıyla zamanında emsal niteliğinde bi mahkeme olduğunu duymuş yanlış hatırlamıyorum dimi.böle yazmıştın galiba tekrar okumadım ama.arkadaşında böle bi mahkemeye gittimi.senin bildiğin kadarıyla sen okurken geçen sene de bizim durumumuzda olup kayıt yaptıran oldumu acaba. cvp.yazarsan bana çok yardımcı olursun

* Profil bilgileri
* Forumdaki Cevaplarım
* Özel Mesaj
* Add as Contact

senin yazdıkların bana ve benim gibi olanlara gerçekten bir ümit oldu.çünki ben çok istediğim halde bu bölümü okumayı vazgeçmiştim.sence hiç yüksek okula kaydımı n olduğunu felan sölemedenmi baş vurayım.orada soruyorlarmı.galiba sonradan kayıdının kabul olup olmadığı posta yolu ile belirtiliyomuş.bu zaman içerisindemi araştırılıyor kayıt için hiçbir engelinin bulunmadığı.ben yinede senin dediğin gibi bi şansımı deniycem.inşallah olur.bide yeni kayıt tarihleri ağustostamı senin bi bilgin varmı.şimdiden cvpların için tşkürler.

bide ecriin herkez gitmiş yazmışsınya bu herkez geçen senemi kayıt yaptırmış.inşallah öyledir ozaman belki bizide alırlar.bence bizim durumda olanlarla bi site kursak ve bişeyler yapmaya çalışsak elimizden geldiği kadarıyla.mesela imza felan toplasak.hep beraber milli eğitime şikayette bulunsak.ben internet üzerinde şikayet dilekçesi doldurdum ama tek olunca kayde alınmıyor

bide ecriin herkez gitmiş yazmışsınya bu herkez geçen senemi kayıt yaptırmış.inşallah öyledir ozaman belki bizide alırlar.bence bizim durumda olanlarla bi site kursak ve bişeyler yapmaya çalışsak elimizden geldiği kadarıyla.mesela imza felan toplasak.hep beraber milli eğitime şikayette bulunsak.ben internet üzerinde şikayet dilekçesi doldurdum ama tek olunca kayde alınmıyor

su an bursa daa pratik kız sanat okulundaa halaaa devam edenler varr.. bu forumdaa karsılastımm.. kız meslekk liselerininn bünyesinde acılıyormusss cnm.. amaa ben burdaa henüzz bulamadımm.. arastırmalarımızz devamm ediyoo. kayıtlarda agustos gibi falan oluoo

2002 de baslatılmıss düz liselilere meslekk lisesi diploması verilmesi durumuu.. naptılarr 2010 da geri mi kaldırdılar

arkadaşlar üniversite mezunu arkadaşlarım vardı ve açıklise okuyabiliyorlar.Diploma arkasında bandrol olmayacakmış diyorlar sizde mezun olduğunuz liseye gidip tekrar belge isteyin onunla kayıt olun..:70::70:

slm ya benim diplomamı iyice inceledim bandurol felan ok.ama tc numarasından açık öğretime girildiğinde daha önceki kayıt felan hepsi çıkıyor.inşallah böyle ayrıntılı bir inceleme yapmazlar.bakalım şansımı deniycem.gerçi pek şanslı olduğumda söylemenez ama neyse.arkadaşım senin üniversite mezunu olduğu halde okuyan arkdaşların geçen sene yada ondan önceki senemi kayıt aptırmışlardı.bide bizi bilgilendirdiğin için teşekkürlr

gülbebek şey sana sormadan profiline baktım kusura bakma.sende galiba yazdığın kadarıyla lisans mezunuymuşsun.açık kliseden öncemi mezun olmuştun.bide kaç senesinde mezun oldun.galiba ankarada oturuyormuşsun.bende ankarada oturuyorum.oyüzden biraz ümitlendim.sorularıma cvp.yazarsan sevinirm.çünki gerçekten çocuk gelişimi bölümü mezunu olmayı çok istiyorm

bende aynı durumdayım.net bir sonuç elde eden var mı ben bu sene 1.sınıftayım açıköğretimden önlisans okuyorum ama bölümümden nefret ediyorum bende böyle bişyn olduğunu öğrendiğimde iş işten geçmişti kayıt sildirsem ağustostaki kayıtlarda kaydımı yaptırabilirmiyim?

bende aynı durumdayım.net bir sonuç elde eden var mı ben bu sene 1.sınıftayım açıköğretimden önlisans okuyorum ama bölümümden nefret ediyorum bende böyle bişyn olduğunu öğrendiğimde iş işten geçmişti kayıt sildirsem ağustostaki kayıtlarda kaydımı yaptırabilirmiyim?

Mermaid canım kaydını sildirme mezun olduğun liseden diplomanı alıp gidip kayıt olmanı tavsiye ederim.Çünkü MEB lisede çocuk gelişimi okuyup hangi bölüm olursa olsun önlisans programından mezun olanlara 2 ay oryantasyon kursu veriyor sonra devlet okullarında ücretli öğretmenlik yapabiliyorsun....O yüzden üniversiteden kaydını sildirme dondur önce liseden mezun ol 1 ders bütünlemeye bırak daha sonra üniversiteden mezun olup kurs görerek liseden mezun olduğun sene ücretli öğretmenlik yaparsın.Bu senin için daha iyi olur bence .Yolun açık olsun arkadaşım
..
gülbebek şey sana sormadan profiline baktım kusura bakma.sende galiba yazdığın kadarıyla lisans mezunuymuşsun.açık kliseden öncemi mezun olmuştun.bide kaç senesinde mezun oldun.galiba ankarada oturuyormuşsun.bende ankarada oturuyorum.oyüzden biraz ümitlendim.sorularıma cvp.yazarsan sevinirm.çünki gerçekten çocuk gelişimi bölümü mezunu olmayı çok istiyorm

Merhaba canım ben ankaralıyım amaa şuanda eşimin işinden dolayı başka bir şehirde oturuyoruz...Bu eğitim Ankaradada var meb mesleki açıköğretim lisesi yazıp yüzyüze eğitim veren okulları orada görebilirsin.Sana en yakın olan yere gidip kayıt olabilirsin.Arkadaşlar bu işin peşini bırakmayın herkesin meslek sahibi olmaya hakkı var diye düşünüyorum....
slm ya benim diplomamı iyice inceledim bandurol felan ok.ama tc numarasından açık öğretime girildiğinde daha önceki kayıt felan hepsi çıkıyor.inşallah böyle ayrıntılı bir inceleme yapmazlar.bakalım şansımı deniycem.gerçi pek şanslı olduğumda söylemenez ama neyse.arkadaşım senin üniversite mezunu olduğu halde okuyan arkdaşların geçen sene yada ondan önceki senemi kayıt aptırmışlardı.bide bizi bilgilendirdiğin için teşekkürlr[/QU
canım bu sene bir arkadaşım var şuanda üniversite mezunu ama açıktan lise okuyor..Hayırlısı bir sorun çıkmayacak
inşallah.Bu arada ben 2 ay falan nette olamayacağım taşınma telaşım var...Meb mesleki açıköğreim lisesinden kayıt tarihlerini takip edin bütün bilgiler var bu adreste...:):70::70:

arkadaşım cvp yazdığın öncelikle tşkler.diğer arkadaşta net bi sonuç alancvb.yazan varmı yazmış daha kayıtlar başlamadı.ağustostaymış galiba ama tam günü belli deyil.ancak ozaman net biş sonuş elde edebiliriz. ben arkadaşların dediği gibi hiç yüksek okulla ilgimi söylemiycem direk lise diplomamla kayıt olcam.bandrol felan yok benimkinde.inşallah tc.kimlik numarasıyla incelemezler

arkadaşım cvp yazdığın öncelikle tşkler.diğer arkadaşta net bi sonuç alancvb.yazan varmı yazmış daha kayıtlar başlamadı.ağustostaymış galiba ama tam günü belli deyil.ancak ozaman net biş sonuş elde edebiliriz. ben arkadaşların dediği gibi hiç yüksek okulla ilgimi söylemiycem direk lise diplomamla kayıt olcam.bandrol felan yok benimkinde.inşallah tc.kimlik numarasıyla incelemezler

Bende aynı durumdayım kızlar Aöf 1. sınıfdayım banada olmaz dediler bugün halk eğitime gittim.Çok moralim bozuldu çıldırdım adeta böyle saçma bişey olabilirmi? Bu sitede ve başka sitelerde okuduğum kadarıyla ünv mezunu olupda kızmeslek lisesinde çocuk gelişimi okuyanlar varmış ama mezun olabilmişlermi bilmiyorum.. Bilen varsa söylesin lütfen..! Benimde diplomanın arkasında herhangibi birşey yok bende kayıt olmayı düşünüyorum şansımı denicem böyle saçma bir yönetmelik yüzünden hayatımın fırsatını kaçırmak istemiyorum. Lütfen haberleşelim kayıt esnasında ve sonrasında birbirimize duyduklarımızla ve yaşadıklarımızla destek olalım. Umarım kaydımız sorunsuz olur ve fırsat ellerimizden kayıp gitmez.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşaallah..

Back