Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide ecriin herkez gitmiş yazmışsınya bu herkez geçen senemi kayıt yaptırmış.inşallah öyledir ozaman belki bizide alırlar.bence bizim durumda olanlarla bi site kursak ve bişeyler yapmaya çalışsak elimizden geldiği kadarıyla.mesela imza felan toplasak.hep beraber milli eğitime şikayette bulunsak.ben internet üzerinde şikayet dilekçesi doldurdum ama tek olunca kayde alınmıyor
bende aynı durumdayım.net bir sonuç elde eden var mı ben bu sene 1.sınıftayım açıköğretimden önlisans okuyorum ama bölümümden nefret ediyorum bende böyle bişyn olduğunu öğrendiğimde iş işten geçmişti kayıt sildirsem ağustostaki kayıtlarda kaydımı yaptırabilirmiyim?
gülbebek şey sana sormadan profiline baktım kusura bakma.sende galiba yazdığın kadarıyla lisans mezunuymuşsun.açık kliseden öncemi mezun olmuştun.bide kaç senesinde mezun oldun.galiba ankarada oturuyormuşsun.bende ankarada oturuyorum.oyüzden biraz ümitlendim.sorularıma cvp.yazarsan sevinirm.çünki gerçekten çocuk gelişimi bölümü mezunu olmayı çok istiyorm
slm ya benim diplomamı iyice inceledim bandurol felan ok.ama tc numarasından açık öğretime girildiğinde daha önceki kayıt felan hepsi çıkıyor.inşallah böyle ayrıntılı bir inceleme yapmazlar.bakalım şansımı deniycem.gerçi pek şanslı olduğumda söylemenez ama neyse.arkadaşım senin üniversite mezunu olduğu halde okuyan arkdaşların geçen sene yada ondan önceki senemi kayıt aptırmışlardı.bide bizi bilgilendirdiğin için teşekkürlr[/QU
canım bu sene bir arkadaşım var şuanda üniversite mezunu ama açıktan lise okuyor..Hayırlısı bir sorun çıkmayacak
inşallah.Bu arada ben 2 ay falan nette olamayacağım taşınma telaşım var...Meb mesleki açıköğreim lisesinden kayıt tarihlerini takip edin bütün bilgiler var bu adreste...:)
arkadaşım cvp yazdığın öncelikle tşkler.diğer arkadaşta net bi sonuç alancvb.yazan varmı yazmış daha kayıtlar başlamadı.ağustostaymış galiba ama tam günü belli deyil.ancak ozaman net biş sonuş elde edebiliriz. ben arkadaşların dediği gibi hiç yüksek okulla ilgimi söylemiycem direk lise diplomamla kayıt olcam.bandrol felan yok benimkinde.inşallah tc.kimlik numarasıyla incelemezler