Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

valla öyle artık bakıcaz ne olcak. ama bu yıl yapmasam stajı seneye daha zor çünkü bebeiş var. geç saatlerede eve gelmek istemiyorum. o yüzden. özel eğitime gelince artık baktım olmadı anaokuluna geçebiliyorsun. hatta hoca dediki özel eğitimi seçip de anaokulunda staj yapabilirsin. tek avantajı bir özel eğitim kurumuna başvurursan sen onların tercih sebebisin. tek farkı bu. bakalım neler olcak burdan yazarım herkese.

iyi yaparsın canımm yazmayı unutma merak ederimm.Bu sene yap zaten stajını seneye boş vaktinde olur biraz.Bebişinede vakit ayırırsın bak ben staj yapmadım bu sene başımı kaşıycak vaktim kalmayacak.Öpüyorum canım benim gelişmelerden haberdar et beni

oki toki :) tamam tatlım sende yaz ama unutma. hadi bay bay

her sene bir ders mi kaç ders varki ay cok soru soruyorum ama bilmediğim için

her sene bir ders mi kaç ders varki ay cok soru soruyorum ama bilmediğim için

Canım sor tabi ne demek
ilk sene 7 ders aldım
MESLEKİ GELİŞİM (zor denilen ders)Ama bence zor değil
GELİŞİM ALANLARI
ANNE VE ÇOCUK SAĞLIĞI
ÇOCUK BESLENMESİ
ERKEN ÇOCUKLUK VE ÖZEL EĞİTİM İLKELERİ VE KURUMLARI
ÇOCUK ETKİNLİKLERİNDE MÜZİK
ÇOCUK RUH SAĞLIĞI
ikinci sene 4 ders
ÖZEL EĞİTİM (bu ders beni birazcık zorladı )4saat
ERKEN ÇOCUKLUKTA PROGRAM (8saat)tam gün bu dersi gördük
OYUNCAK YAPIMI2saat
DRAMA2saat
3.sene staj ve 2 ders daha görecekmişiz dersler bunlardı.

çok çok sağol ay yarını okula gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

evet aynı dersleri gördük bu arada 2. sene 4 ders daha iyiymiş. bence daha mı kolaydı gülbebekcim ?

kelebekcim oyuncak yapımı çok zorluyor her hafta oyuncaklarla uğraştım durdumm 2.sene bana daha zor geldi

offf yaaaa bugün gidip sordum. dersler akşam mış 3 sene sürüyormuş bide bana zor dedi başlayıp bırakan çok dedi okuldaki görüştüğüm. 3 sene

Kızlar bu konuda bize de yardımcı olabilir misiniz?
Benim de kızkardeşim gidecek bu sene.
Çocuk gelişimine karar verdik ama tereddütlerimiz var.

Kendisi evli ve iki çocuğu var.Dersler hangi saatlerde oluyor,staj vb.
konularda sizlerden yardım bekliyorum.

Ben nette açıköğretim lisesinin de normal lise gibi 4 yılda bittiğini okudum.
Keşke benim kardeşime de hızlandırılmış bir okul denk gelse.

Ben nette açıköğretim lisesinin de normal lise gibi 4 yılda bittiğini okudum.
Keşke benim kardeşime de hızlandırılmış bir okul denk gelse.

Merhaba...

Kardeşiniz için hayırlısı olsun.Ders saatlerini okul belirliyor farklı olabiliyor örneğin benim okulum hafta sonu cumartesi pazar sabah 09.00 - 15.00 arasında bir arkadaş başka bir okula sormuş hafta içi akşam saatlerinde yani okulun belirlediği gün ve saatlerde oluyor.Bulunduğunuz yerin kız meslek lisesine sormanız gerekiyor.Liseyi bitirenler için okul 3 yılda bitiyor.Bitirmeyenler için 4yıl ilk yıl uzaktan eğitim alıp 2.yıl yüzyüze eğitime başlayabilir.Bende evliyim ve sınıfımda birçok evli ve çocuğu olanlar okumaya geliyor.Sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum...Umarım yardımcı olabilmişimdir

Teşekkürler cevap için.
Dün gitmiş kız meslek lisesine,kayıtlar durduruldu demişler.
Baktım netten doğruymuş,bilmediklerini sorup öğrenebileceği kimse
yok,oradaki görevliye sor dedim.Doğru düzgün ilgilenmemişler bile.
Ben de buradan öğrenmeye çalışıyorum.

Tabiiki evli ve çocuklu olması sorun değil,maşallah çok istekli ve azimli kardeşim.
Tek sorun bulunduğu şehirde yalnız olması ve çocukları bırakacak birilerinin olmaması.
O yüzden ders saatlerini öğrenmeye çalışıyorum.
Hayırlısı bakalım,umarım düşündüğü kadar zor olmaz hiçbirşey.

hayırrrrrrrrrr 21 eylül son gitsin başvursun. sakın kaçırmasın. hiç ordakilerde inanmasın ben ne mücadeleyle girdim.

hafta sonu yada akşam eşi bakamazmı çocuklara.

hayırrrrrrrrrr 21 eylül son gitsin başvursun. sakın kaçırmasın. hiç ordakilerde inanmasın ben ne mücadeleyle girdim.

Çok mücadeleci gördüm sizi,çok tatlısınız.
İnanmayacak birşey yok,nette de yazıyor zaten.
Kayıtlar bir süre durduruldu diyor,muhtemelen haftaya başlar.
Üstelik ben bu durdurulmadan dolayı süreyi uzatacaklarını bile düşünüyorum.

hafta sonu yada akşam eşi bakamazmı çocuklara.

Eşi inşaatta çalışıyor.Hani derler ya gecesi gündüzü belli değil diye işte öyle.
Üstelik bu sene yurt dışına gitme ihtimali çok yüksek.
Vazgeçmeyecek zaten.Mutlaka bir yolu bulunur değil mi?

[

hahah eveeet öyleyimdir valla :) bu mücadelem sayesinde okula kaydımı yaptırdım. amacım kardeşiniz istemiş madem kayıt yok diye vazgeçmesin kayıtlar devam ediyor.Çocuklara gelince bir yolunu bulmak lazım kreş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…