How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Açıköğretim lisesi çocuk gelişimi bölümü için bilgisi olanlar

Almiraa msj kutun dolu msj atamıyorum sana. Siga ve kelebek sesiniz çıkmıyor siz neler yaptınız?

merhaba arkadaşlar daha önce üniversiteye kaydı olupta üniversiteden ayrılıp bölümünü değiştirmek için açık lise okuyan veya mezun olan varmı aranızda ???

kızlarrrr herkes bırakıp gitti sanırımmm o kadar bilgi paylaştık birbirimize dualar ettik amaaa herkes kaybolduu nedense:44::44:

kelebekcimmm sevindim adına canımmmm başarılarrr sanaaaa:38:

hu huuuu burdayım ben okul devam ediyor bakalım her şey ii gidiyor şimdiilik kurban bayramı dönüşü sınavlar başlıyor sende durum nasıl canım

Merhaba Gülbebek ben yeni kayıt yaptırdım ama durumumdan şüpheliyim

derse devam ediyorum ama sonun diploma alabilecekmiyim bilmiyorum

mesleki açık öğretim yönetmeliğindeki bir maddeyi danıştay iptal etmiş

o maddede ise üniversiteden ayrılanlar veya üniverteden mezun olanlar lise diploması alabilir diye maddede belirtilmiş ve bu maddeyi danıştay iptal etmiş

belki kayıtlarda tespit edilememiş olsak bile ilerleyen zamnlarda sorun yaşayabilirz

bizim durumumuzda olan ve açık lise diploması almış birisini tanıyormusun

Merhaba Gülbebek ben yeni kayıt yaptırdım ama durumumdan şüpheliyim

derse devam ediyorum ama sonun diploma alabilecekmiyim bilmiyorum

mesleki açık öğretim yönetmeliğindeki bir maddeyi danıştay iptal etmiş

o maddede ise üniversiteden ayrılanlar veya üniverteden mezun olanlar lise diploması alabilir diye maddede belirtilmiş ve bu maddeyi danıştay iptal etmiş

belki kayıtlarda tespit edilememiş olsak bile ilerleyen zamnlarda sorun yaşayabilirz

bizim durumumuzda olan ve açık lise diploması almış birisini tanıyormusun

varr aslındaa birçok insan var ama danıştay iptal ettiyse neden yönetmelikte hala aynı yazı var ve neden değişmemiş onu anlayamadım meb aöl sayfasındaki yönetmelikte bu var ben onu anlayamadım ....öyle bir durum olursa açarız davayııı ...

kızlarrrr herkes bırakıp gitti sanırımmm o kadar bilgi paylaştık birbirimize dualar ettik amaaa herkes kaybolduu nedense:44::44:

kelebekcimmm sevindim adına canımmmm başarılarrr sanaaaa:38:

gülbebekcim burdayım canım hiç bırakıp gidermiyim sonuna kadar burdayız. :) sadece çok yorgunum ev işi, bebek, okul baya yoruyor beni. sen nasılsın okul nasıl gidiyor

Ynetmelik Sayfas

Kızlar yeni yönetmelik burada.. Kalkan ve eklenen kısımlar kırmızı renk ile belirtilmiş durumda..
Birşey olduğu yok sakin olun..
İyice araştırmadan da gelip bişeyler yazmayın burda.. İnsanın kafasını karıştırmayın yanlış yönlendirmeyin lütfen..!

ya ben çok korkuyorum mesleki açıköğretm çocuk gelişimine kaydolmaya, önlisans mezunuyum da...lise diplomamın aslı bende, arkası noterden mühürlü. diplomamla mı gitsem kaydolmaya yoksa lisemden mezun olduğuma dair bişe mi alsam diplomayı kaybettm desem?? biri bana bi yol göstersin. lütfennnnnnnnnnnn. tabiri caizse ödüm kopuyor. bana akıl cesaret verecek biri var mııı

bende ikinci kez lise okuyorum ve sınıfımda iki yıllık okumuş bir arkadaşım var bu onceden sorunmuş ama şuan kabul ediyorlar ve kayıta giderken noter tastikli diploman ile gitmen gerekiyor

Anaksunamoon, çocuk gelişiminn bitirdin mi? faha önceki yazışmalarında 2009 da başladığını yazmıştın, bittimi?

arkadaşlar ben tarih öğretmenliği mezunuyum ve çocuk gelişimi lise diploması almak istorum lütfen bana yardımcı olun hangi aşamaları takip etmem gerekiyor bu konuda yardımınıza çok ihtiyacım var

Kız meslek lisesinden alınan açık lise çocuk gelişimi diploması ile halk eğitim merkezinden alınan diploma aynı düzeyde midir?

Kız meslek lisesinden alınan açık lise çocuk gelişimi diploması ile halk eğitim merkezinden alınan diploma aynı düzeyde midir?

Kayıtlar halk eğitim merkezinde yapılıyor. Milli eğitim bakanlığına bağlı açık lise kız meslek diplomasına sahip olunuyor.Eğer halk eğitimin açtığı 2-3 aylık kurslarsa sadece kursiyer diploması alınabiliyor aynı olmuyor biri lise diploması olmuş oluyor diğeri kurs belgesi.kURS BELGESİ ile öğrenimini devam ettirme şansı yok malesef ama kız meslek diplomasıyla üniversiteye gidip bölümünü devam ettirebiliyorsun.:nazar::nazar:Başımın ağrısından cümleyi zor kuruyorum kusuruma bakma:37::37::37:

gülbebek, cevabın için çok teşekkür ederim. Doğru anladıysam halk eğitimin verdiği kurs, 2-3 aylık ve kursiyer belgesi veriliyor. Kız meslek lisesinden aldığımız diplomayla hayalini kurduğumz çocuk gelişimi bölümünü 4 yıl okuyup, hedefimize ulaşmış oluyoruz. Bu arada kız meslek liselerinden de kayıt yapılıyor değil mi sadece halk eğitim merkezi değil?

gülbebek, cevabın için çok teşekkür ederim. Doğru anladıysam halk eğitimin verdiği kurs, 2-3 aylık ve kursiyer belgesi veriliyor. Kız meslek lisesinden aldığımız diplomayla hayalini kurduğumz çocuk gelişimi bölümünü 4 yıl okuyup, hedefimize ulaşmış oluyoruz. Bu arada kız meslek liselerinden de kayıt yapılıyor değil mi sadece halk eğitim merkezi değil?

Evet doğru anlamışsın canım.O gün çok başım ağrıyordu doğru düzgün cevap yazamadım özür dilerimmmm :38::Lise mezunuysan yüzyüze eğitim 4 yıl sürmüyor bazen 2.5yıl bazende 3 yıl bu okula bağlı bir durum.Kayıtlar halk eğitim merkezi ve kız meslek lisesinde yapılıyor.İlk önce halk eğitim merkezine git onlar seni yönlendirir zatenn.Hakkında hayırlısı olsun canım sormak istediğin bir soru olursa sorabilirsin...:38:

Back